in

ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: Jasmin Đulović visprenim humorom skrenuo pažnju na sebe

Slatka-Tajna.Eu

U svojim izuzetno popularnim skečevima najčešće glumi Fikretu koju publika najviše voli. Fikreta je obrazovana žena koju je okruženje primoralo da se uklopi u postojeći šablon društva. Na prije svega duhovit i zanimljiv način Jasmin nam kroz lik Fikrete donosi događaje iz njenog svakodnevnog života. Kod ovog mladog i talentovanog čovjeka pojmovi poput rasizma, religije, politike i nacije ne postoje, jer on je neko ko teži pacifizmu i ljubavi za sve ljude. Takođe u Jasminovim klipovima psovke su apsolutno zabranjene iako su same po sebi sastavni dio balkanskog humora. Zbog djece koja prati njegov rad, odlučio se da taj dio izostavi.

Njegove skečeve mogu zajedno da gledaju i majka i baka i djeca. Ono što je posebno privuklo njegovu pažnju i što je uvidio tokom vremena jeste da upravo mlađe generacije ne razlikuju smijeh i podsmjeh, te se stoga pozabavio tom tematikom usmjerivši svu svoju energiju da mladima prikaže pravi humor, bez ponižavanja drugih.

@dzasmin_92

Ne pričaj kad ja pričam 🤣🤣🤣 #tiktokbalkan #foryou #fypシ #viral #skeč 😅

♬ original sound – Jasmin Đulović

Njegova karijera ide uzlaznom putanjom i dok na TikToku ima milionske preglede, posebne planove nema, a želja mu je da svoj hobi pretvori u komercijalnu profesiju. Najveće zadovoljstvo pronalazi u pozitivnoj energiji i reakciji ljudi na njegov rad. Slobodno možemo reći da Jasmina milionski pregledi nisu “stresli” kao što je Fikreta „stresla” tepsiju baklave. Svoje slobodno vrijeme i monologe priprema na vikendici gdej uživa u prirodi, sanja o miru i ljubavi u svijetu, bezazlenosti, prestanku mržnje i harmoniji.

@dzasmin_92

Posle posla pravo kući ! 🤣🤣🤣 #tiktokbalkan #foryou #fypシ #skeč 😅

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










♬ original sound – Jasmin Đulović

Svoju popularnost koristi za borbu za ravnopravnost žena te da niko ne ponižava stare i nejake. Smatra da je značajan broj dobrih i obrazovanih žena socijalna okolina povukla i pretvorila u Fikretu te želi na to da skrene posebnu pažnju.

@dzasmin_92

Probala kupaći 🤣🤣🤣 #tiktokbalkan #viral #foryou #fypシ #skeč 😅

♬ original sound – Jasmin Đulović

(Express/OSA)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OMČO TIKTOK – DONESI VODE *SMEŠNO*

Polufinale Lige nacija, Zvezda protiv Makabija u Evroligi