in

Zvijezda 09 podnijela krivičnu prijavu svog skandala nakon susreta Lige prvaka

Slatka-Tajna.Eu

FK Zvijezda 09 danas je podnio Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini krivičnu prijavu protiv Kompred a.d. Ugljevik i NN lica zbog obustave snadbijevanja vodom na stadionu u Ugljeviku nakon susreta ove ekipe protiv Trabzonspora.

Ovu vijest potvrdili su na zvaničnoj stranici tima iz Etno sela Stanišići, a navode da je ovim nezakonitim radnjama izazvana opasnost po život ljudi i imovinu većeg obima i nanesena velika šteta međunarodnom ugledu Zvijezde 09.

“Budući da je Boris Stanisic kao vlasnik stadiona i predsjednik uprave Zvijezde 09, još 29.09.2021. godine cijeli slučaj prijavio Policijskoj stanici Ugljevik, koja se pravdala da nije nadležna, Zvijezda 09 očekuje od nadležnog tužioca da postupi po zakonu, sprovede istragu i slučaj u cjelosti rasvjetli u interesu svih građana i pravde.”, navodi se u saopštenju FK Zvijezda 09.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjećamo, nakon susreta omladinske Lige prvaka između Zvijezde 09 i Trabzonspora nepoznata lica su onemogućila dovod vode na stadion, pa su mladi fudbaleri nakon susreta bili primorani tuširati se vodom iz flašica.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OKRENULA NOVU STRANICU U ŽIVOTU: Džejla se upisala na fakultet u Barceloni

“I Tuđman i Milošević su se 90 posto slagali kada je u pitanju BiH”