in

Polufinale Lige nacija, Zvezda protiv Makabija u Evroligi

Slatka-Tajna.Eu

Pogledajte kratku analizu dva najinteresantnija meča u danu pred nama.

BELGIJA – FRANCUSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija, polufinale)

Francuska je ispala u osmini finala Eura, iako se smatrala za velikog favorita. Belgija je ispala od Italije na sljedećem stepeniku. Didije Dešan na spisku nema Olivijea Žirua, zbog korone u timu neće biti ni N’Gola Kantea, a izostaje i Eduard Kamaving. Tu su braća Ernandez, a Dešan nije odustao ni od Antonija Marsijala. Belgijanci igraju bez Tomasa Vermalena i Drisa Mertensa, a uprkos kadrovskim rokadama trebali da se sjetimo da oba tima s lakoćom daju golove, mada im u tradiciji međusobnih susreta ne stoji GG odrednica.

Kladionica Mozzart na pobjedu Belgije nudi kvotu 3.00, na neriješen rezultat kvota je 3.10, a na pobjedu Francuske koeficijent je 2.70.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










MAKABI T.A. – CRVENA ZVEZDA, 20.05

(Košarka, Evroliga)

Poslije razigravanja sa Splitom (97:61), te otvaranja Evrolige na gostovanju Fenerbahčeu gdje im se pobjeda izmigoljila iz ruku (61:57), a zatim i derbija ABA lige protiv Budućnosti, Crvena zvezda mora na neugodni izraelski parket. Nije lako ići na noge Makabiju, koji je protiv Bajerna slavio sa 69:68, na meču u kome su Izraelci stigli do 17 poena prednosti tokom druge četvrtine, da bi u posljednjoj dionici igre jurili devet poena minusa i na kraju prestigli rivala poenima Skotija Vilbekina sa linije slobodnih bacanja.

Makabi je favorit u ovome meču a kvota na njih je 1.30, dok je na Zvezdu koeficijent 3.90, a u slučaju da se odlučite na neriješen ishod kvota je 16.00.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: Jasmin Đulović visprenim humorom skrenuo pažnju na sebe

RAMIZ REDŽEPOVIĆ OSTAVIO TRAG NA ESTRADI PA NESTAO: Od supruge Bobane se nisam razveo zbog vjere