in

PJEVA HEVI METAL: Doris Dragović kakvu niste čuli

Slatka-Tajna.Eu

Splitski hevi metal bend Osmi putnik, najpoznatiji po tome što im je frontmen bio Zlatan Stipišić Gibonni, doživio je svoju preobrazbu i povratak na scenu u velikom stilu. Njihov novi vokalist je Giuliano Đanić, a prva zajednička avantura koju su predstavili je duet s pjevačkom divom Doris Dragović koja je još jednom pokazala svu raskoš svog talenta i da suvereno vlada u ama baš svakom stilu.

Osmi putnik predstavlja videospot za singl ‘Tajna’, najavnu pjesmu njihovog novog, The best of albuma ‘Rock’n’roll se kući vratio’ koji će uskoro biti objavljen izdanju diskografske kuće Croatia Records. Riječ je o pjesmi ‘Tajna’ koja je već prije samog izlaska spota uzburkala maštu, fanova ovih izvođača zbog njihove neobične ‘kombinacije’.

Predobro kapa do poda.Spektakl u svakom pogledu. Fantastičan miks. Lako za Doris, nego Đuka se vratio hard & heavy glazbi! To mi je odlično!Ovo je totalno neočekivani spoj, ali ovo je topčina samo takva’, Giuliano i Doris totalna  kombinacija.Doris,odlično se uklapaš u heavy metal! Moćni glasovi sa heavy metalom,ide to skupa- samo su neki od brojnih oduševljenih komentara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Spot je režirala Nina Mimica, jedna od najnagrađivanijih hrvatskih rediteljica, kandidirane za nagrade kao što su Oscar i Golden Globe. Snimalo se dugo, nekoliko dana na više lokacija u Splitu, što je za današnje vrijeme prava rijetkost.

(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

TrafiXplosion – Logiciel de trafic GRATUIT |

Namjenska industrija u 2020. postigla značajne rezultate