in

Ovo su poznati muškarci koji su priznali estetski zahvat – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Estetski zahvat dio je ženske svakodnevnice, međutim upravo takvi zahvati više nisu ni rijetkost kod muške populacije. Massimo Savić, Tonči Huljić, Toni Cetinski  su samo neki od poznatih muškaraca koji se ne stide korekcija koje su im pomogle da održe svoj mladoliki izgled – prenosi azra.ba

Massimo Savić (59)

Zagrebački muzičar podvrgnuo se teenliftingu, elektrostimulaciji mišića lica. Teenlifting je neinvazivna metoda zatezanja kože lice, koja se bazira na stimuliranju facijalnih mišića slabim strujama. Najbolje rezultate daje kod podizanja kapaka i obraza. Massimo je bio oduševljen rezultatima jer je, kako je rekao, od umornog starca obješena lica, s brazdama na čelu i obrazima, postao čovjek s licem iz časopisa.

Ovo su poznati muškarci koji su priznali estetski zahvat

Tonči Huljić (59)

Besane noći nad klavirom, po raznim društvenim događanjima i koncertima ostavile su jednom od naših najvećih hitmejkera traga na području ispod očiju. Zbog toga se prije petnaestak godina odlučio za uklanjanje podočnjaka. Rezultatima je bio toliko zadovoljan da je jednom prilikom, prema riječima muzičara Jasmina Stavrosa, i njemu savjetovao isti postupak – rekao mu je da će se blefaroplastikom riješiti umornog izgleda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tony Cetinski (52)

Popularni pjevač bio je među prvima na estradi koji je priznao da se viška kilograma riješio kod estetičara. Zbog usporenog metabolizma, premalo kretanja, stresa i nedovoljno sna tokom koncertnih turneja počeo se debljati već s 33 godine. Kad su ga 2013. sustigli problemi sa žuči zbog kojih je odlučio promijeniti životne navike – bio je 15 kilograma u ‘plusu’.

Isprobao je nekoliko dijeta, nakon kojih su se kile uporno vraćale. Posegnuo je za najboljim što je estetska medicina u tom trenu mogla ponuditi. Tokom tretmana ultrazvučni valovi razbijaju masno tkivo i pretvaraju ih u tekućinu, koja se uskom sondom izvlači iz tretiranih dijelova. Nakon tretmana Tony je bio četiri kilograma lakši i tanji za dva konfekcijska broja, poletniji, brži i energičniji.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oversized sakoi koji će izgledati besprijekorno tokom jeseni

Legendarni sudija Felix Brych izbrisan sa FIFA liste