in

Kazahstanski napadač cijeni Zmajeve: Dobra ekipa sa mnogo igrača iz evropskih klubova

Slatka-Tajna.Eu

Kvalifikacije za SP

Veoma važan meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u subotu će odigrati Kazahstan i Bosna i Hercegovina.


Naša reprezentacija je u Kazahstan, što zbog povreda, što zbog papiroloigije (vize) otputovala dosta oslabljena, a meč u subotu je od ogromne važnosti.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Reprezentacija koja teren napusti pognutih glava ostat će samo sa teoretskim šansama za plasman u baraž, a toga su svjesni i u Kazahstanu.

Cijene Kazahstanci naš nacionalni tim, ali u isto vrijeme vjeruju u pozitivan rezultat. Jedan od onih koji bi mogao prestavljati opasnost po naš gol je i napadač Oralkhan Omirtaev.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Pripreme smo odradili dosta dobro. Od 4. oktobra smo se okupu i počeli se pripremati za utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom. Kao što znate, naš protivnik je vrlo dobra ekipa, u kojoj mnogobrojni fudbaleri igraju za evropske klubove. Atmosfera če biti dobra jer na tirbinine može 50 posto gledalaca od ukupnog kapaciteta”, rekao je Omirtaev.

Podsjetimo, prvi meč između Nosne i Hercegovine i Kazahstana odigran u Zenici završio je bez pobjednika.

Naša reprezentacija je bila mnogo bolja, propustila je nekoliko izglednih prilika što je Kazahstan kaznio i poveo je 1:0.

Ipak, izabranici Ivayla Peteva su smogli snage i preokrenuli su rezultat u svoju korist (2:1), ali u posljednjoj minuti sudijskog vremena Kazahstanci su stigli do boda.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Meghan Markle ne štedi: Njena skincare rutina košta skoro 800 eura

GDJE JE KOSA?: Maja Marinković ne liči na sebe