in

DOK JE U AMERICI UŽIVALA S ARKANOVIM SINOM: Kiji više nije zanimljiv Draško Stanivuković

Slatka-Tajna.Eu

Ne objašnjavajući razlog odlaska u Ameriku, dok su svi mislili da je u pitanju neki nastup, Kristina Kija Kockar odjednom izbacuje slike uživanja u raskoši u zemlji preko Bare.

To uživanje upriličio joj je Vojin Ražnatović. U svom objašnjenju Kija kaže da je na odmoru kod svog prijatelja. I baš našla Kristina Kockar Arkanovog sina Vojina u dalekoj Americi, prijatelja kod kojeg će se najbolje odmoriti. Rijaliti pobjednica i pjevačica u povoju je sa Filipom u ljubavnom zanosu demolirala kupatilo. A onda izašla iz njega kao „nevinašce“ sa upitnikom iznad glave tipa “šta ljudi pričaju kada ona ništa nije radila”. Potom se šuškalo da je u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke a sada su ovim fotografijama podgrijane priče da je trenutno u vezi sa Arkanovim sinom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuStoga ne čudi prijedlog onih koji su vični komentarima na društvenim mrežama da bi najbolje bilo Kiji Kockar da “uplovi“ u glumačke vode. Neki od komentara glase „zar baš Kija Kockar misli da je narod toliko glup“?

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zmajevi u utorak na Lviv Areni, određene mjere za ulazak na stadion

Alimentacioni fond spas za samohrane roditelje u BiH