in

Bahati Darko i Barbara pijani vozili auto, pjevač bez vozačke duže od 3 godine!

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić i njegova izabranica Barbara Bobak tokom emisije “Ami Dži šou” pili su rakiju, nakon čega su sjeli u automobil i naizmjenično vozili do Novog Sada.

Njihovo skandalozno ponašanje snimile su kamere “Paparaco lova”.

Folker je do sada nebrojeno puta uhvaćen kako krši saobraćajne propise, i pored toga što je jedva preživio udes 2018, koji je takođe sam izazvao. U utorak uveče on i njegova djevojka bili su gosti kod Ognjena Amidžića i sve vrijeme su u pauzama emisije ispijali rakiju i nazdravljali sa ostalim gostima.

Nakon toga su sjeli u auto i krenuli ka Novom Sadu. Kako su zabilježile kamere, autom je najprije upravljala Barbara, a za volan se u jednom trenutku uhvatio i Lazić.

Darko je, podsjetimo, doživio saobraćajku u oktobru 2018. godine, kad je upravljao autom bez vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog prekršaja koje je činio.

Njegov auto skrenuo je s puta i nekoliko puta se prevrnuo, pri čemu je pjevač zadobio teške povrede glave i prelom rebra. Lazić je u tom udesu zadobio nagnječenje mozga, polomljena mu je jagodica, povrijeđeni grudi, pluća, butna kost, dok mu je noga izletjela iz kuka, i više od mjesec dana proveo je potom u Zemunskoj bolnici.

On je i tokom prošle godine dva puta uhvaćen da upravlja autom iako nema vozačku, zbog čega su protiv njega pisane prekršajne prijave, a on se pravdao time kako je morao da vozi dijete kod ljekara. Prije nekoliko mjeseci je ponovo doživio saobraćajku u blizini Pećinaca kad je s prijateljima sletio s puta, ali tada, na sreću, niko nije povrijeđen.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Diego Arria: Ponosan sam zbog nagrade Počasni građanin Sarajeva

Ko prevozi BEOGRADJANE !!!!?