in

AMANDA DIOR: Kad bih ušla u “Zadrugu”, bila bih kao Kareluša u “Zvezdama granda”

Slatka-Tajna.Eu

Poznata frankfurtska Dragqueen Amanda Dior ponovno se vratila na javnu scenu.

Naime, zbog pandemije koronavirusa i Amanda Dior se bila povukla iz javnog života, ali ne i sa društvenih mreža. Tu se redovno družila sa njenim fanovima, a nedavno se po prvi put i javno pojavila i to na promociji Radio-stanice Frankfurt.

Vlasnici Radio Frankfurta otvorili su još jednu novu radio-stanicu, Radio Holiday. Zabava tim povodom održana je na vrhu jednog frankfurtskog nebodera, a tu je Amanda Dior svojom pojavom izazvala pravu pometnju, kako kod muškaraca isto tako i kod djevojaka. Vlasnici tih radiostanica ugostili su je kao veliku zvijezdu, a i sa razlogom.

 

-Najvjerovatnije ću na novootvorenoj radiostanici Holiday imati svoju svakodnevnu emisiju koja će se emitovati u noćnima satima, kada će se odvijati i komunikacija uživo sa slušaocima. Teme za razgovor će biti razne, od sasvim običnih do skandaloznih. Imam dosta životnog iskustva iz svih sfera života, a emitirat ću i dobru muziku. Naime, bit će to takozvani „one man show“ gdje ću biti i voditelj i muzički urednik“- otkrila nam je Amanda Dior.

Na našu konstataciju da su opet počele kružiti priče da je pozvana da uđe u Zadrugu, Amanda je odgovorila:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Naravno da mogu da pričaju, pišu, mogu i da me pozivaju, a to su opet učinili, ali ja ostajem pri svome stavu da ja nisam za tu „javnu kuću“. Meni je žao tih ljudi koji uđu tu i da se uhvate za pet minuta slave. Ali slave, koju niko normalan ne bi poželio. Ja jesam neobična, nisam svakodnevna, nisam ni dosadna i znam da bi moj ulazak podigao gledanost, ali neka, hvala. Kada bih ja ušla, bila bih kao Jelena Karleuša u „Zvezdama Granda“. Vodila bih glavnu riječ i svaki bi učesnik bio ispod mene. Samo jedno suprostavljanje i uslijedila bi njegova patnja. Ja djelujem veoma uljudno i mirno, ali znam da budem i đavolica, koja ni prema kome nema pardona.

Piše: B. ŠIŠIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

EIB je ponovo potvrdila svoju ulogu vodećeg finansijera održivih projekata

✍️ Klappz AI : 1st Text To Video App