in

SARA JO: Bilo je varalica u mom životu

Slatka-Tajna.Eu

Sara Jo je nedavno objavila pravi ženski duet. U pitanju je pjesma „Varalica“ koju je uradila sa Editom Aradinović. Pjevačica osvaja publiku, nastupa u tenisicima i trenirkama, a u posljednje je vrijeme promijenila svoj imidž. Sara govori o tome kada se opustila i shvatila da mora igrati na kartu provokacije.

Kako je došlo do ideje da saradnju ostvariš baš sa Editom?

-Već neko vrijeme priželjkivala sam da uradim ženski duet i baš kada sam razmišljala kada i s kim bih mogla da ga uradim, kao da sam privukla Editu s kojom sam inače željela da sarađujem. Kontaktirala me je putem Instagrama, potpuno opušteno. Nas dvije smo se prije toga poznavale površno, upoznale smo se još davno na jednom beogradskom splavu ali zapravo se nismo baš često sretale. Kada mi je poslala poruku na Instagramu tada to nije zvučalo kao poslovni prijedlog, već mi je prišla na veoma simpatičan način i rekla da ima jednu pjesmu koja je već dugo “u fioci”, te da njena mama tvrdi da je to pjesma za nas dvije. To me je zaintrigiralo, dala sam joj svoj broj i rekla joj da mi pošalje pjesmu iako nisam znala šta da očekujem. Međutim, već me je demo pjesme oduševio i inspirisao, već sam mogla da zamislim i spot i naš stajling, sve.Pjesma je zaista stvorena za nas dvije, mama je bila u pravu. Sve je počelo da se pokreće početkom ove godine i drago mi je što smo konačno ostvarile dugo željenu saradnju.

U posljednje vrijeme se često u javnosti pojavljuješ u provokvativnim izdanjima. Šta kaže mama na to?

-Ma samo da sam pokrila bubrege. To je najbitnije. Ovo manje-više. Ali bubrezi su ključni. Nije ništa provokativno, ja se držim toga da baš ne idem u neke ekstreme, tako da sam zadovoljna.

Koliko si puta u životu bili nesigurna u sebe?

-Bile su razne nesigurnosti tokom života. Ali se praviš kada treba da je sve u redu, a kada imaš vremena pozabaviš se sa tim stvarima, da bi ih prebrodio. Svi sa sobom nosimo neke nesigurnosti. To je potpuno normalna stvar i o tome se ne priča previše. Ali treba da se počne kako bi se osvijestili ljudi. U pojedinim branšama se nameće sigurnost, samopouzdanje, pogotovo kod javnih ličnosti, ali zapravo svašta nešto postoji iza kamere.

Misliš da su većina javnih ličnosti zapravo krhka i emotivna bića?

-Pa da. Svako od nas je takav. Postoje određene slabosti i nesigurnosti samo što to neko bolje, a neko gore prikriva.

Šta je pokretač u životu?

-Zavisi od situacije do situacije. Moj pokretač su prijatelji. Baš sam nedavno vidjela prijatelje iz Sarajeva kojih sam se uželjela da sam bila van sreće. Prijala mi je ta njihova spontanost.

Za tebe kažu da nisi svjesna svoje ljepote i harizme. Da li imaju pravo?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Radila sam dosta na određenim stvarima da bi se kockice poklopile. Naravno da sam imala nesigurnosti i da ih dan-danas vučem sa sobom. Nekim danima lakše prihvatam komplimente, nekim ne doživljam sebe kako me drugi vide. Mislim da je to normalna stvar.

Šta ujutro kažeš sebi kada se pogledaš u ogledalu?

-„Dobro jutro mačkice, imaš mnogo da radiš. Dug je put pred tobom.” Ne uživam pretjerano u sadašnjosti. U sadašnjim uspjesima i lijepim trenucima, nego uvijek gledam šta, kako… Opterećujem se bespotrebno, ako objektivno gledamo.

Koji je to trenutak presudio da se oslobodiš u javnosti?

-Bilo je više momenata. Više poznanstva, situacija, sazrijevanje i na privatnom i poslovnom nivou je uticalo da se oslobodi. Ali to je najteteži zadatak u ovom poslu, pogotovu kada rasteš ispod kamera. Postoji više pritiska u više oblika. Osjećala sam se u određenim situacijama pogubljeno, zbunjeno, krhko, ali sam srećom po prirodi takva da izvučem snagu, volju, rješenost.

Koliko si se u životu puta susrela sa varalicama, posebno kada pričamo o partnerima, jer se ipak radi o ljubavnoj pjesmi?

-Intuicija me je uglavnom dobro služila, ali naravno da su neke varalice viještije od drugih. Iskustvo čini svoje, ali nastojim da zadržim otvorenost, vjeru i ljubav prema ljudima, jer mislim da je poletnost koja iz njih proizilazi dragocjena.

Ko su za tebe najljepše žene na sceni?

-Ima ih dosta. Obožavam Draganu Kosjeru. Ona je jedna od najvećih ljepotica koju sam imala prilike da upoznam. Tu je i moja Dunja Jovanić, Franka Batelić koju sam imala prilike da upoznam nedavno i koja me je raspametila ljepotom u svakom smislu.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Leotar furioznim drugim poluvremenom ostavio Bosnu bez šansi

Što prioritetno treba mijenjati u Zagrebu?