in

Marina traži od Darka Lazića 500 evra za alimentaciju! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Folk pevač Darko Lazić za manje od mesec dana suočiće se na sudu sa svojom bivšom verenicom Marinom Gagić, koja ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije, ali i pitanja starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

Oni će na ročištu utvrđivati koje će obaveze pevač imati u odgajanju njihovog deteta. Kako navodi izvor blizak nekadašnjem paru, ona zahteva puno starateljstvo i mesečnu alimentaciju u iznosu od 500 evra.

– Marina nije htela ni tih 500 evra da traži, jer zna da je Lazić u dugovima do guše, on je sam ponudio taj iznos, ali je Marina bila izričita u tome, da kolika god da bude alimentacija, to treba da odluči sud – rekao je izvor i objasnio zbog čega se Marina odlučila na taj kotak.

– Poznato je da Lazić i ranije nije plaćao alimentaciju za svoje prvo dete, ćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević, a istom parolom počeo je da se vodi i sa Marinom, nakon rastanka. Zbog toga nije želela da ulazi u raspravu sa njim, te je pravdu potražila na sudu.

Da sa Darkom komunicira isključivo o sinu Alekseju, potvrdila je i sama Marina nedavno:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Čujemo se samo zbog deteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu – izjavila je Marina za Telegraf Jetset.

Marina je kratko poručila da će o svemu ovome raspraviti sa bivšim partnerom na sudu.

Sve što sam imala da kažem, rekla sam vama u svom intervjuu. Sve što imamo nas dvoje, rešićemo na sudu. Ceo slučaj je prepušten sudu i nadam se da će sve biti u redu – rekla je Marina Gagić.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Skandal na štetu bh. reprezentacije: Kasne vize za Kazahstan, Zmajevi propuštaju važan trening!

U teškoj prometnoj nesreći kod Siska poginula jedna osoba