in

KRADE SE HRANA, NAKIT I LJUDI SU NEISPAVANI: Olja Vampirica nakon “Zadruge” iznijela detalje

Slatka-Tajna.Eu

Modna dizajnerica i rijaliti zvijezda Olja Einfalt  je izbačena iz ‘Zadruge’. Za RTL.hr je otkrila detalje ‘iza kulisa’ a i ispričala svoje dojmove.Splitska ‘vampirica’ kaže kako o ‘Zadruzi’ i produkciji showa ima samo pozitivne dojmove, te kako bi se vrlo rado vratila ako je pozovu natrag jer ima još mnogo toga za pokazati. Ističe kako je zbunjena svojom nominacijom i izbacivanjem.

– Čini se kako je moja porodica vršila pritisak na javnost da me izbaci iz vile zbog suda. Naime, kako nisam bila na prvom ročištu, prijetila mi je tjeralica ili zatvor ako se ne pojavim na ročištu koje je bilo prošle sedmice – kaže Olja, te dodaje kako je produkcija nije pustila na ročište jer su mislili da je to riješeno i nije postojao nikakav dokument koji bi ga dokazao.

U šou su joj najteže padale glad i neispavanost, a ističe i kako nema dovoljno kreveta za sve kako bi ih se izbacilo iz takta.

– Sistem je takav da na početku kupite hranu i morate je imati i raspodijeliti je do kraja ciklusa, no drugi zadrugari kradu hranu. Također sam i neispavana. Spava se od 6 ujutro do 10, a ja na to nisam navikla. Promijenio mi se bioritam u tih tri tjedna koliko sam bila. Mnogim zadrugarima je i pao imunitet zbog iscrpljenosti. Čim sam se vratila u Split, kupila sam hrpu vitamina kako bih se oporavila – ispričala je Einfalt.

Irmu Sejranić  Đoleta prozvala je najnegativnijim osobama u ‘Zadruzi’, te tvrdi kako njih dvoje od ostalih stanara kradu hranu, nakit i odjeću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuĐole je dobar sa svima, glumi svima prijatelja kako bi izvukao informacije iz njih, a zatim ih prenosi Irmi koja ih koristi protiv zadrugara za crnim stolom. Đole je dirao i nosio moje krune i rekla sam mu da mi ih ne dira jer mi trebaju za performanse, a on me optužio da sam škrta. Mislim da su mi on i Irma uzeli stvari jer kada sam vidjela da mi nedostaju čak dvije vreće, pitala sam ko me je pakovo i rekli su mi da me pakovao Đole. Irma i Đole nisu  zvijezde, nego rialiti kradljivci – rekla je.

(Express/ 24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dibala dogovorio novi ugovor sa Juventusom

Uskoro počinje docjepljivanje trećom dozom