in

Kad su pale društvene mreže, Rada Manojlović razvila teoriju zavjere: Zbog ove izjave joj se svi smiju!

Slatka-Tajna.Eu

Prekjučer su aplikacije Fejsbuk, Instagram i Vacap (Whatsapp) pale, ali zato su se na Tviteru raspredale raznorazne teorije zavjere i diskusije na ovu temu. Maštovitosti i utisaka nije manjkalo ni našim javnim ličnostima.

Seka Aleksić se najprije oglasila duhovitom opaskom:

– Ljudi, evo, pričaju mi da nam sve ovo radi Tramp – napisala je Seka uz emotikon koji se smije i kasnije napisala:

– Kako je nekada život bio ustvari lijep. Ljudi su živjeli za dan kada ce otići na neki koncert i probijati se do prvih redova. Zvijezdu si mogao da vidiš samo na tv-u ako negdje gostuje. Imali smo 1 ili 2 emisije zabavnog karaktera. A sada…

Aleksićeva je podijelila i prepisku sa majkom, koja ju je usljed novonastale situacije pozvala da pređu na mrežu Viber.

Osim Seke, Rada Manojlović, po mišljenju tviteraša, smatra se apsolutnim pobjednikom kada je komentarisanje pada popularnih mreža u pitanju.

Naime, Rada je napisala svoju teoriju o cijelom nemilom događaju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Na vrijeme sam otvorila Twitter, ha, ha. Nego, šta je “kao” problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega – napisala je Rada, a onda su uslijedili smjehotresni komentari:

“Ovo je generalna proba kako neko bez mozga, poput tebe, može da živi”, “Je l’ ovo drugi profil Milana Stankovića?”, “Znaš li ti uopšte, sestro, šta si napisala”…

Potom je Radi u komentaru jedan tviteraš ostavio obrazloženje IT stručnjaka, koji je pomoću binarnog sistema prikazao da su velike sekvence koda obrisane, zbog čega se smatra da je Fejbuk nestao zauvijek.

POVEZAN VIDEO:


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Održan žrijeb za košarkaško prvenstvo BiH: Šta je s klubovima “buntovnicima”?

HRT: Milanović u Sinju: Možete biti ponosni