in

Erna Džeba dio je Hayat Produkcije od samog početka – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Erna Džeba, folk je pjevačica nove generacije. Zanimljiva anegdota veže se za njene početke karijere.

Dio djetinjstva provela je u Njemačkoj gdje ej voljela da sluša zabavnu i rock and roll muziku, preferirajući Whitney Huston, Anastasie i Madonnu. Bila je uvjerena da će to biti zvijezde iz svijeta muzike koje će formirati njen muzički put.

Međutim, neočekivano je, nakon dolaska u Mostar, zavoljela izvornu narodnu pjesmu, sevdah i folk muziku. Počela je da bilježi odlične nastupe i velike nagrade na nacionalnim takmičenjima.

Napravila je veliki korak u svojoj karijeri i snimila svoj album prvijenac. Za svoju matičnu kuću izabrala je Hayat Produkciju.

Hayat Produkcija je po meni kuća s najboljim uslovima što se naših prostora tiče. Nije bilo dileme u tom odabiru u vrijeme izbacivanja mog albuma prvijenca. Nakon toga, saradnja je nastavljena, jer sam bila prezadovoljna ishodom. Cijeli Hayatov tim je skup profesionalaca, moja muzika, a i sama ja ispoštovani smo do kraja za svaki detalj. Uvijek su moja medijska, raspoloživa pozadina, a ja se trudim balansirati svoj napredak s njihovim konstantnim i sve boljim uslovima – jedne prilike izjavila je Erna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa albuma „Živote idiote“, iz 2006. godine, izdvojili su se hitovi poput „Malo fali da poludim“ i „Živote idiote“. Hitovi se slušaju i dan danas, te su sačuvani od zaborava!

Nadamo se da će nas Erna uskoro obradovati svojim dolaskom.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kandidat za novog ambasadora SAD-a: Korupcija u BiH narušava nacionalnu sigurnost / Bljesak.info

PUFBiH: Za devet mjeseci uplaćeno 4.110.377.809 KM javnih prihoda