in

EDITA ARADINOVIĆ SE ODREKLA MNOGIH STVARI U POSLU: Neki pjevači su destruktivni

Slatka-Tajna.Eu

Edita Aradinović otkrila je detalje svog posla, koji već godinama radi s ljubavlju, ali je isto tako morala da se odrekne nekih stvari.

Aradinovićeva je opisala i sve one koji se bave muzikom i javnim životom, ali je naglasila da se mnoge stvari žrtvuju da bi se postao profesionalac.

– Ovaj posao je sportski. Moraš da vodiš sportski život, kao sportista koji želi da pobjedi, mora da trenira. Moraš da treniraš, mora da se odrekne, nema slatkiša, nema pušenja, alkohola, da se izlazi, da se druži… Mi pjevači smo malo lucidni, ne spavamo zbog posla, malo smo i čudni, neki su i destrukvni, neki su malo i asocijalni, ali da bi na kraju bio pravi profesionalac moraš da se odrekneš nekih stvari u nekom trenutku svog života – priča Edita, pa dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja ne mogu da se hvalim da sam se, recimo, sa 19 godina odrekla nekih stvari – nisam, tek sam nedavno, prije par godina, shvatila neke stvari, ali sve u svoje vrijeme. Ne mogu da kažem i da se ograđujem da sam nešto asocijalna, ali iskreno da kažem, koliko god se ja trudila da zračim pozitivnom energijom i da budem ekstrovertna i da sa svima super pričam, to nije tako. Meni nije lako i nisam taj tip koji kad se upale kamere blistam i smijem se, a trudim se da to radim, i onda baš sam nekako, šta znam… Izgradila sam sebe i zadovoljna sam sobom kako radim svoj posao, kao i publika – zaključuje Edita.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NOT VANIMY REAGUJE NA NASTUP WAJ WAJ-A *ONA BACA DONJI VES*

Izložba Putinove predsjedničke knjižnice predstavljena Hercegovcima / Bljesak.info