in

“Partizan može osvojiti Ligu konferencija”

Slatka-Tajna.Eu

Pretjerano ili ne?

Igrač Fulhama, Aleksandar Mitrović, ima visoko mišljenje o svom bivšem klubu i treneru Aleksandru Stajnojeviću.




S. Grebović


Bivši igrač Partizana je u izjavi za beogradske medije rekao kako Parizan vidi kao budućeg osvajača novog UEFA-inog takmičenja, Konferencijske lige.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Naravno da pratim i Partizan i Zvezdu. Mislim da su dominantni u svojim grupama u Evropi i da igraju dobar fudbal. Favoriti su u skoro svim utakmicama u Evropi, što nije lako, ali to su uspjeli. Želim im svu sreću, posebno Partizanu, mislim da Partizan mođe da dogura, da ne pretjeram, ali i do finala Lige konferencija. Stanojević je dobro sve sklopio, pokazali su to u derbiju, želim im sve najbolje da što duže doguraju”, Mitrović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Beograđani su sjajno počeli ove sezone u ovom takmičenju jer su u prva dva kola ostvarili isto toliko pobjeda. Slavili su nad kiparskim Anartozisom 2:0 i nad estonskom Florom identičnim rezultatom zbog čega su lider svoje grupe.

Crno-bijelima dobro ide i u domaćoj ligi gdje zauzimaju također prvo mjesto, sa pet bodova više u odnosu na najvećeg rivala, Crvenu zvezdu i imaju dobru priliku da nakon punih šest godina dođu do titule.

“Mislim da je Partizan po mom mišljenju favorit za titulu, igra najbolji fudbal… Neću da kažem da dominira, ali Partizan zaslužuje prvo mjesto i ostaje žal što posle derbija razlika nije još veća. Rano je još da se priča, ima puno da se igra, ako ovako nastave titula se vraća u Humsku”, istakao je napadač Fulhama.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vaš telefon za pouzdan rad – ZTE Blade 10 Smart

BIO SAM U VEZI SA STARIJOM ŽENOM: Marko Osmačkić progovorio o emocijama, a Sandra ga je privukla odbijanjem