in

Novi detalji: Đokići ubijeni iz različitog oružja, sumnja se na dvoje ubica

Slatka-Tajna.Eu

Goran Đokić (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) likvidirani su iz dva oružja, zbog čega se sumnja se da je najvjerovatnije bilo i najmanje dvoje ubica.

Prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, Goran je usmrćen sa jednim hicem, dok su njegova supruga i ćerka sa dva. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je na mjestu gde je spaljeno oružje pronađena samo jedna čaura, što bi moglo da govori u prilog tome da su ubice nakon izvršenog zločina pokupile čaure.

Istražitelji, prema nezvaničnim saznanjima sumnjaju i dalje da je glavni motiv likvidacije novac, ali se ne isključuje da je motiv i preljuba ili osveta. Ono što zbunjuje jeste činjenica da je Goran usmrćen sa jednim metkom, dok su članovi njegove porodice ubijeni sa dva.

Smrtonosni hici ispaljeni u glavu

Kako je Nova.rs već pisala, smrtonosni hici bili su oni koji su žrtvama ispaljeni u glavu.

„Način izvršenja djela govori o brutalnosti izvršioca. Goran je bio slabašnog zdravlja, mogao je lako da ga savlada i opljačka. O njegovoj supruzi i ćerki se ne može ni govoriti kao osobama koje bi bile u stanju da pruže otpor naoružanom napadaču. To što im je pucao u glavu ukazuje, da nije želio da ostavi ni najmanju mogućnost da prežive napad. Nažalost to ukazuje da je ubica vjerovatno neko iz njihovog okruženja, odnosno da su ga Đokići poznavali pa mu je namjera bila da ih spreči da ga identifikuju“, naveo je sagovornik Nova.rs upoznat sa ovim slučajem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mada se još precizno ne zna gdje je porodica ubijena, ima osnova za sumnju da su lišeni života u vozilu.

Foto: Printscreen Nova.rs/video

Ubice uklanjale tragove

„Čahura koja je pronađena pored spaljenog automobila, ukazuje na vjerovatnoću da je ispala izvršiocu kada ih je skupljao dok je uklanjao tragove zločina. Spaljivanje automobila je takođe izvršeno u namjeri da se uklone tragovi ubistva. Takođe, vjerovatnije je da ih je odmah ubio, nego da ih je žive vozio nekoliko kilometara do mjesta likvidacije, jer je rizikovao da mu pruže otpor, da neko iskoči iz vozila, ili da na neki drugi način bude ometen u krvavoj namjeri“ objasnio je naš izvor.

Bez osumnjičenih

I pored intenzivne policijske potrage tokom koje je saslušan veći broj lica iz Aleksinca i okoline, za sada niko nije osumnjičen za zločin.

S obzirom na to da su tijela Đokića spaljena, a zatim bačena u jamu u zabitom dijelu sela Moravac, te da su kola sakrivena u šumi, desetak kilometara dalje na nepristupačnom mjestu, jasno je da je ubica neko ko dobro poznaje taj kraj.

Međutim, skoro je sasvim sigurno da je imao pomagače, jer je zločin dobro isplaniran. Goran je izvjesno vrijeme praćen, napadač je bio upoznat sa njegovom navikom da vikendom obilazi majku, a znao je ono što i čitav Aleksinac, da sa sobom uvijek nosi veliku sumu novca.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sa terena u zatvor: Fudbaler brutalno prebio sudiju, policija ga odmah uhapsila

NISAM ODUSTALA OD MUZIKE: Džejla Ramović o životu u Španiji