in

NISAM ODUSTALA OD MUZIKE: Džejla Ramović o životu u Španiji

Slatka-Tajna.Eu

Iako su mnogi koji prate mladu pjevačicu pomislili da Španiju obilazi samo turistički, istina je da se Džejla Ramović zapravo odselila u ovu zemlju.Tamo je upisala fakultet,a sada otkriva kako se snašla.

Odlično mi je ovdje. Baš sam zadovoljna. Jako sam sretna što je fakultet konačno otpočeo. Sve ide po planu. Nedostaju mi članovi porodice i pas. Ovdje je sve drugačije. Puno je izazova, a ja sam željna znanja. Ušla sam u sve ovo sa znatiželjom i voljom da naučim što je više moguće – istakla je pobjednica muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda”.

– Ja sam tu gdje jesam, ali to ne znači da sam odustala od muzike ili da sam napustila bilo šta. Pjevanje će uvijek biti moj prvi poziv, ali oduvijek sam žejlela da se usavršavam i radim na sebi, a sada je pravo vrijeme za to. Čitav splet okolnosti me je doveo baš u Španiju. Volim njihovu kulturu i jezik, a presudilo je to što sam našla fakultet koji mi odgovara – ističe mlada zvijezda.

– Uskoro ću imati nastup u Srbiji, u Beogradu, tačnije. Iako ovdje živim, to ne znači da neću posjećivati roditelje u Bosni i Hercegovini ili nastupati u regionu. Ipak, slobodni su mi samo subota i nedjelja, pa ćemo vidjeti kako ću se uklapati u sve to. Za sada sam izdala samo jednu pjesmu jer se naprosto nije desila druga pjesma koju sam osjetila želju da snimim – dodala je Džejla.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovdje me ljudi, naravno, ne prepoznaju. Desilo mi se samo dva puta da me neko zaustavi na ulici jer me je prepoznao, ali to je bilo u doba turističke sezone – zaključila je uz osmijeh Ramovićeva.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novi detalji: Đokići ubijeni iz različitog oružja, sumnja se na dvoje ubica

Mladi naučnik Ibrahim Muzaferija jedini iz BiH predstavio svoj rad na prestižnoj konferenciji o upravljanju podacima i umjetnoj inteligenciji