in

I DALJE NE MOGU NADRASTI DJETINJE OSJEĆAJE: Jovana Balašević se prisjetila oca Đorđa

Slatka-Tajna.Eu

Kantautor i pjesnik Đorđe Balašević, kojeg su obožavale generacije iz bivše države, iznenada nas je napustio u 68. godini u novosadskoj bolnici, u kojoj su se liječnici satima borili za njegov život. Iza sebe je ostavio neutješnu porodicu  a jedna od članica – Jovana Balašević, starija mezimica panonskog mornara otvorila je dušu.


-Prisjećajući se svih uspomena, intenzivno proteklih sedam mjeseci, i dalje ne mogu nadrasti svoje čiste, djetinje osjećaje o kojima sam u jednom intervjuu, kao devetogodišnja djevojčica, na pitanje novinara kako doživljavam svog tatu, odgovorila: ‘Najviše volim tatu kao tatu, jer kad bismo izašli iz kuće osjećala bih da ga dijelim sa svim onim ljudima, prolaznicima koji bi mu prilazili!”, ispričala je

Nedjelju, otkrila je, obično provodi u obiteljskoj kući u ulici Jovana Cvijića, sa svojim kćerima 8-godišnjom Simonom i 5-godišnjom Petrom i suprugom Aleksandrom.

-Odlazimo kod baka Olje na Planetu Dvorište 2, gdje poslije ručka, u bašti zavrtimo svi odreda ‘hula-hop’, i baka Olja, tetka Jelena, Nikolina, smijući se dok Simoni ispunjavamo želje, a koja je na svoju baku, ne samo likom nego i kolovođa po nestašlucima u namjeri da i muški dio porodice zavrti ‘hula-hop’!’, ispričala je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Srdačan susret Željke Cvijanović i Viktora Orbana

Odluka Evropske komisije o ekvivalenciji: Najznačajniji događaj za BiH u 2021. u oblasti ekonomije