in

Ana Sević čeka treće dijete, otkrila je i pol bebe

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljković prošlog decembra dobili su kćerku Senu, a javnost je iznenadila informacija da je samo nekoliko mjeseci kasnije ponovo zatrudnjela. Ona će se poroditi krajem marta, a sada je otkriven pol bebe.

Ana i Danijel poslije kćerke Sene čekaju dječaka. Ova vijest je obradovala porodicu jer im je velika želja bila da u porodicu dođe jedan dječak. Nisu staromodni, stvar je emotivne prirode. Danijel je izgubio rođenog brata i vijest da u porodicu Nedeljković dolazi sin usrećio je sve, počev od oca preko bake i deke. Svi jedva čekaju momčinu i pomažu Ani oko odgajanja Sene, posebno od kada je saznala da je ponovo trudna – ispričao je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Ana ima kćerku Lorenu koju je dobila iz braka sa kolegom Darkom Lazićem. Za sadašnjeg supruga vjenčala prošle godine, na tajnom vjenčanju u selu kod Šapca, a zatim su otputovali na papreno skup medeni mjesec. U decembru prošle godine dobili su kćerku Senu, a krajem marta njihovoj porodici će se pridružiti i jedan sin.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U osam mjeseci u BiH više turista za 83,3 posto

Naša mala klinika (NMK HRVATSKA) – Otmica – Broj 96 HD