in

Stigle su prve kritike na Ronaldov račun, poprilično su žestoke

Slatka-Tajna.Eu


Oglasila se legenda Manchester Uniteda


Cristiano Ronaldo se u ljetnom prijelaznom roku nakon 12 godina vratio u Manchester United. Gary Neville, legendarni fudbaler Manchester Uniteda je kritikovao ponašanje Ronalda koji je nakon utakmice bio glavni akter scene o kojoj se polemiše.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Na putu ka svlačionici Ronaldo je pričao sam sa sobom očigledno nezadovoljan što je utakmica završila 1:1 i što nije bio u startnoj postavi.

“Ronaldo se ljuti kada ne pobijedi i kada ne postigne gole, ali neke stvari se trebaju riješiti u svlačionici, a ne pred kamerama”, rekao je Neville.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Htio je da bude starter, naljutio se jer nije postigao gol, bio je razočaran što je izostala pobjeda, ali nema potrebe da bude takav.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Takvo ponašanje donosi dodatni pritisak, ali ne samo na atmosferu i na trenera. S takvim ponašanjem stavlja dodatni pritisak na trenrea Solskjaera.”

“Mislim da je Ronaldo dovoljno pametan da se takve stvari ne rade. Mislim da će shvatiti da uvijek neće zabijati golove i igrati sve utakmice tako da se ova stvar mora riješiti prije nego što se ponovi”, dodao je Neville.

Od povratka na Old Trafford iskusni Portugalac je odigrao šest utakmica te postigao pet golova.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa
Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Programeri su novi bankari: U narednih pet godina nestat će 100.000 radnih mjesta

O seksualnom nasilju u ratu u BiH na izložbi u Beogradu