in

PETAR GRAŠO – Ljubi kćerku kolege sa estrade? – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli dugogodišnju vezu, šuška se da pjevač ponovo ljubi! U javnosti ga viđaju sa 14 godina mlađom Hanom, koja je kćerka Tončija Huljića.

Bliski izvori pjevaču otkrivaju da romansa između njih dvoje traje već neko vrijeme, a da Hana Grašu prati na većini nastupa. Ovaj par snimljen je u šetnji Zgrebom, te su se čak i držali za ruke.

Grašo je već dugi niz godina blizak prijatelj i saradnik Tončija, pa tako Hanu poznaje još od malih nogu. Već su zajedno nastupali, te su predstavili i zajedničku pjesmu „Srce za vodiča“. Nije poznato kada je među njima planula ljubav.

Petar Grašo i Hana Huljić u šetnji Zagrebom

Još prije pet godina Tonči je govorio kako je njegova kćerka od malih nogu bila zaljubljena u Grašu. Izgovorio je to baš kao prorok koji je dao naslutiti da bi se moglo nešto desiti između para. Da je Petar miljenik Tončija svjedoči izjava:

On je sjajan momak prije svega. Mi znamo raditi, ali se i provoditi. Sa Grašom je lako raditi jer je jako tačan i precizan u poslu, a ja takve saradnike volim. Nema razloga da komplikujemo stvari – rekao je Tonči za expresstabloid.ba

Ni Hana ni Petar nisu se oglasili o svom odnosu, te nas puštaju da se još malo krčkamo!

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Naša mala klinika (NMK HRVATSKA) – Bratić odozgo – Broj 43 HD

“Federer je tenis, ali Đoković je najveći igrač svih vremena”