in

Microsoft 365 – rješenje za moderno poslovanje

Slatka-Tajna.Eu

Microsoft 365 je najrašireniji cloud servis koji dolazi iz Microsofta i pruža vam alate kojima možete obaviti posao s gotovo bilo kojeg mjesta i sa bilo kojeg uređaja – od kuće, iz kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona.

Microsoft 365 udružuje moć Microsoft desktop aplikacija s poslovnim e-mailom, dijeljenim dokumentima, instant porukama, video i web konferencijama u savremenu cloud cjelinu potpuno podržanu od strane Microsofta kao i Microsoft partnera.

m:tel vam u okviru Microsoft 365 usluge nudi rješenje koje predstavlja kombinaciju aplikacija Word, Excel, Power Point, Outlook i Access s Microsoftovim servisima u cloudu – Exchange, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive. U m:tel ponudi dostupna su vam tri 365 paketa koja ćete odabrati na osnovu svojih poslovnih zahtijeva.

Ukoliko se odlučite za jedan od ponuđenih paketa do 1. decembra 2021. godine, uz ugovor na 12 mjeseci ostavrićete popust od 25 posto na cijenu mjesečne pretplate šest mjeseci korišćenja usluge.

Poslujte moderno i efikasno uz m:tel ICT usluge.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za više informacija pozovite 0800 50 300, zakažite termin u m:tel Biznis centru ili kontaktirajte svog m:tel predstavnika.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Deen u zagljaju misterioznog muškarca – Ljubav cvjeta – Hayat Production

Vrata NATO-a ostaju otvorena, ali BiH mora učiniti više