in

Zrinjski deklasirao Široki: Bilbija i društvo napunili mrežu gostiju / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići ove godine sve do večeras nisu zabili nijedan gol Širokom Brijegu u hercegovačkom derbiju, no u subotu navečer sve su nadoknadili. Zrinjski je jednostavno razbio svog susjeda, postigavši mu četiri pogotka, od čega tri u furioznih prvih pola sata utakmice.

Domaći su bili toliko bolji protivnik od Širokobriježana, da su gosti čak i dobro prošli, iako su na poluvremenu gubili s 3:0. 

Već u 12. minuti Nemanja Bilbija pogodio je glavom na ubačaj Josipa Ćorluke, a najbolji igrač Zrinjskog došao je do sedmog gola u sezoni samo tri minuta kasnije. Sjajni napadač iz okreta je volejem pogodio za 2:0. 

Bljesak.info / Bilbija i Marko Jurić u skoku

Igrala se 28. minuta kada je pobjednik bio odlučen. Ivan Bašić izveo je slobodni udarac sa strane, lopta je prošla kroz gužvu i završila iza leđa Darija Miškića. Do poluvremena je Zrinjski mogao zabiti i četvrti gol, no Anesu Mašiću, koji je izašao sam ispred vrata Širokog, Miškić je skinuo zicer.

Bljesak.info / Miškić brani zicer Mašiću

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Domaći su furiozno nastavili i drugo poluvrijeme, a Slobodan Jakovljević postigao je četvrti pogodak na asistenciju Bašića.

Nakon toga Zrinjski je stao, a Bilbija je i treći put zatresao mrežu gostiju, no hat-trick mu je uskraćen zbog zaleđa.

No, i ova 4:0 pobjeda dovoljna im je za prvo mjesto na ljestvici koje će držati barem dok svoju utakmicu u nedjelju ne odigraju Tuzla City i Sarajevo.

   

 

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OLJA BAJRAMI PJEVALA ISPOD ŠATORA: Pune ruke eura

Aleks Curać-Šarić – 'Prvi' – [PRVI DIO]