in

Žestok sukob u Zvezdama Granda: Dragan Stojković Bosanac davao lekcije iz srpskog, Ceca mu poručila: “Prestani da vrijeđaš pjevačice””

Slatka-Tajna.Eu

Navikli smo da se žiri “Zvezda Granda” često nađe u sukobu, ali nismo očekivali da će rasprava krenuti odmah na početku emisije.

Sve je počelo od nastupa Nenada Osmanovića (19) iz Pirota i njegovog izvođenja pjesama “Šadrvani” Šabana Šaulića i “Ja slobodan, ona neverna” od Đanija koji je žiri nagradio samo sa 4 glasa.

– Djeluje da je dobar, a u stvari nije. Ima mnogo toga da ispravlja – rekla je Marija Šerifović, dok je Saša Popović poručio da griješi i da je upravo ovakav kandidat idealan za zvezdu “Granda”.

– Ja da mogu da biram kandidata, ja bih njega uzeo. On je najbolji i najubjedljiviji za moj pojam. Vidi ga, pravi specijalac, samo još malo da ga sredimo – smatra Popović, dok je Dragan Stojković Bosanac dodao da se više slaže sa Marijinim mišljenjem.

Ono što je čuvenom kompozitoru zasmetalo jeste Nenadov izgovor i akcentovanje riječi u pjesmi.

Nakon što se povela polemika oko izgovora riječi draga ili draaga, Bosanac je objasnio da postoje stvari u pjevanju koje se lako ispravljaju, dok neke ne mogu nikad, na šta se nadovezala Viki Miljković i poručila mu da prestane.

– Viki, šuti, ti još uvijek nisi naučila da pričaš. Ko ima posla sa pjevačicama, njega sahranjuju u opštini – odgovorio je Bosanac, ne želeći više da ulazi u dijalog sa Viki oko akcenta, što je iziritiralo njenu zemljakinju i kumu Cecu Ražnatović.

– Čovječe, prestani da komentarišeš pjevačice, vrijeđaš automatski – odgovorila mu je Ceca i dodala da čuveni kompozitor i harmonikaš objašnjava nešto što niko ne razumije.

– Da li je neko drag ili je neko draga to je stvar učenja u osnovnoj školi i prisustva časova srpskog jezika – zaključio je Stojković, pa se osvrnuo i na to da je pored lošeg akcenta, u Nenadovom nastupu bilo i falša.

Dok su Bosanac i Bekuta čvrsto stali iza svog stava da je bilo falša, Ceca i Viki tvrdile su suprotno.

– Mi kao profesionalci sa ovolikim iskustvom, pa nam se desi da griješimo i da imamo falš, a ne oni koji se takmiče i imaju tremu. Mi treba da imamo razumijevanja prema takmičarima, nismo došli ovdje da im sječemo glave – zaključila je Ceca, a Popović dodao da kandidatima mogu da “progledaju kroz prste” samo u prvom krugu, te je Nenada poslao u tim kod Viki.

– Šalu na stranu, super ti je Viki – zaključila je Marija.

Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Volkswagen prisiljen zaustaviti proizvodnju – Business Magazine

Vrijeme je za zimnicu