in

ŠTA SE DEŠAVA SA BRAKOM POPULARNE PJEVAČICE? Slađa Zubčević u zagrljaju drugog muškarca

Slatka-Tajna.Eu

Malo ko se od mlađe garde pjevača može pohvaliti titulom pobjednika „Ilidžanskog festivala“. E, to je upravo pošlo za rukom Slađi Zubčević, ženi koja je učešćem u muzičkim rijalitijama „ZMBT“ i „Zvezde Granda“ ostavila itekakav pečat. Još se sjećamo njene izvedbe pjesme „Lepi moj“ za koju vlasnikca ovog hita Snežana Đurišić kaže da je to ubjedljivo najbolja interpretacija koju je čula za sve ove godine žiriranja u „Zvezdama Granda“.

A kako je u Slađinom poslovnom životu uvijek burno, čini se da se isto dešava i sa njenim ljubavnim životom. Njena veza a kasnije i brak sa kamermanom TV „Hayat“ izazivale su pažnju javnosti, a ona se nije trudila ni da sakrije svoj emotivni život ponosno pokazujući, kako je tada govorila, ljubav svog života.

A da se nešto promijenilo tokom ovih godina svjedoče i fotografije do kojih smo došli u posjed. Naime, na ovim fotografijama Slađa je u zagrljaju jednog muškarca koji, očito, nije njen suprug! Tajanstveni muškarac i Slađa javno su se zagrljeni šetali ulicama starog dijela Sarajeva. Da joj sve ovo poprilično godi pokazuje njen osmijeh koji nikako nije skidala s lice.

A da li je razlog taj što nikada bolje nije izgledala ovaj muškarac ne znamo, no ako je suditi po fotografijama, u ovoj novo ulozi, kakva je da je, Slađa Zubčević je naprosto procvjetala.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Napad Nostalgije – GTA San Andreas

Musa počinje da podsjeća na najbolje dane, opet je bio maestralan