in

Kristijan Golubović ponosno pokazao sina Lazara kojeg je priznao tek poslije 20 godina

Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti zvijezda Kristijan Golubović ponosno je pokazao svog sina Lazara kojeg je ranije krio od javnosti, iako je veoma često govorio o njemu, ali malo ko zna kako Lazar zaista izgleda.

Naime, Kristijan je sada riješio da svojim pratiocima na Instagramu predstavi svog nasljednika, te su se snimali u automobilu sa psima.

Njegovi fanovi pozdravljali su Lazara, ali su i mnogi pisali da mnogo liči na svog oca.

Inače, Lazar Glubović vodi potpuno miran život daleko od medija i kamera. Nikad nije isticao da je Kristijanov sin, niti je na taj način želio da se promoviše. Tek kada je napunio 20 godina Kristijan ga je priznao.

Golubović je tokom boravka na imanju u Lisoviću prije nekoliko godina u rijalitiju “Farma”, otkrio da je sina priznao tek poslije 20 godina.

Kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti, pa su on i majka njegovog sina, Danijela odlučili da zbog djetetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Golubovićevo ime. Zbog toga je Golubović prije ulaska na “Farmu” otišao u opštinu i priznao očinstvo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kristijanov sin nije htio da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući.

Golubovićeva bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom poslije smrti kćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posećivao dok je bio u zatvoru. Poslije Kristijanovog hapšenja, Lazar se nije pojavljivao u medijima.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Serija Branilac epizoda 3: Ko je ubio Vitomira, prvi deo! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Legendarni bh. napadač o Džeki: “Hvala i doviđenja”