in

CIJELI ŽIRI TRAŽI SAMO JEDNO: Da li će Saša Popović ispuniti?

Slatka-Tajna.Eu

Krenuli smo dolaskom Cece Ražnatović koja je odmah na početku zatražila omiljeni napitak na Balkanu, a iste zahtjeve slijedio je i ostatak ekipe. Grimase Ane Bekute bile su toliko inspirativne da smo morali u smjeru istog napitka i želja žirija da nastavimo.

Slijepo smo pratili pokrete i priču čuvene šestorke, a najinspirativniji nam je, pored Bekute, bio Saša Popović koji je na snimanju dijelio pare šakom i kapom.

Ne, nije priča o kafi i parama bila slučajnost, u šta ćete se uvjeriti već večeras u novoj epizodi najgledanijeg muzičkog šoua u kojoj će upravo novac biti glavna tema i najveći zahtjev žirija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Samo su vam pare u glavi. Samo pare, du*e vam je zinulo za pare, samo pare, daj pare. Evo vam pare, evo vam pare za vaše mašine, za vaše televizore, evo vam pare na – replika je iz serije “Tesna koža” koju smo iskoristili kako bi vam na najbolji način prenijeli i dočarali atmosferu koja se odigravala na sceni i koju možete da pogledate u nastavku.

(Express.grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MACA DISKRECIJA PROZVALA POPULARNOG PJEVAČA: Lukas je loš u krevetu

Studija: Vakcina protiv kovida i gripa u isto vrijeme bezbjedna