in

PROBLEMI ZA VIDOJA RISTOVIĆA I NIKOLINU PIŠEK: Nakon skandala ostaju bez 14.000 eura

Slatka-Tajna.Eu

Skandalozno ljetovanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom zaintrigirali su javnost kao rijetko koji skandal, sad je dobio epilog na sudu.

Supruga Nikoline Pišek vlasnica vile je optužila da joj je prijetio, a sad je Vidoje u odgovoru na optužnicu naveo da nije prijetio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju.

Vidoje Ristović tražio je da se obustavi postupak, ali optužno vijeće Općinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno odvjetništvo za Ristovića traži kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, odnosno 14.000 eura.

Istoričar umjetnosti i antikvar iz Beograda tereti se da je prošle godine u vili u Kaštel Starom prijetio suprugu vlasnice Roku Gali.

“Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu”, navodno je rekao Ristović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pošto se bračni par prošlo ljeto vratio iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su unajmili za 20.000 eura na dvije nedjelje dočekala ih je policija koja im je zabranila pristup. Ristović se uspeo progurati pored njih, dok je Nikolina čekala ispred vile.

Kad je Ristović ušao u vilu, posvađao se sa suprugom vlasnice. Ubrzo je stigla policija, a Ristovići su smjeli da uđu u vilu samo kako bi uzeli stvari te su otkrili da im nedostaju nakit i satovi te 68.000 eura gotovine. Rekli su kako je šteta skoro 267.000 eura.

Idući dan Ristovića su zadržali u policiji zbog prijetnje Gali i priveli ga na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Nikolina je nedavno rekla kako se ne boji suđenja i da je potpuno samouvjerena.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bosanac kivan na Cecu, spušta joj kad god stigne: Glavni obračun je zbog Cecinog brata, a Džidžinog bivšeg!

Odlučili da proglase Jokića “najgorim” bar u nekoj kategoriji