in

NA LICU MJESTA: Gegaj na Macinoj svadbi

Slatka-Tajna.Eu

Novi singl Ade Gegaja pod nazivom “Večeras je svadba moja” oduševio je našeg glumca Dragana Marinkovića Macu, njegovog dugogodišnjeg prijatelja koji je rado prihvatio poziv da bude glavni protagonista i scenarista za novi spot, odnosno ekranizaciju te pjesme. Projekat je uspješno završen na obostrano zadovoljstvo.

Spot je sniman u hotelu Hills sa velikom ekipom profesionalaca, sa mnogo statista, velikim bendom i pod budnim okom Safeta Hadžimusića koji je već ranije uradio nove fotografije.

Dragan Marinković Maca je bio vidno raspoložen u toku snimanja tako da je “usijao” atmosferu što je doprinijelo brzom snimanju i raspoloženju ostatka ekipe.

Iako je Ado promijenio imidž i stajling, njegovi saradnici po pitanju pjesama ostali su isti. Kompozitor je Izet Gegaj Izoni, a tekst je pisao sam Ado kao kantautor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Videospot će biti zanimljivog sadržaja obzirom da je Maca u svom maniru odglumio i odradio fenomenalan projekat.

-Ja sam zaista prezadovoljan. Zahvalan svom prijatelju Draganu Marinkoviću Maci koji je dao maksimum da bi ova pjesma dobila vrhunsku priču i tako još više zaintrigirala javnost. Mislim da je ova pjesma pun pogodak i da će biti neizostavna na svim svadbama – rekao je Ado koji je iskoristio svoj boravak u rodnom Sarajevu da snimi još jedan spot na pjesmu “Mekani jastuk”.

Gegaj s porodicom već desetak godina živi u Austriji i, kako sada stvari stoje, ostaće još neko vrijeme tamo s obzirom na to da djeca u Austriji imaju bolju perspektivu nego što bi to imali u Bosni.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘Žepački umjetnici’ predstavljeni mostarskoj publici / Bljesak.info

“Sankcije protiv Milorada Dodika i korumpiranih političara dolaze uskoro”