in

KEBINA LJUBAVNICA STIGLA DO STRAZBURA! Htio je dijete, a nije želio da prizna očinstvo: NJEGOVA ŽENA ME JE MALTRETIRALA! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Folk pevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, a onda je danas u ”Novom jutru” otkrila detalje njihovog odnosa i njene borbe da pevač prizna očinstvo.

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u ”Novom jutru” nekadašnju ljubavnicu folk pevača Dragana Kojića Kebu, tekstopisca Ljiljanu Jevremović koja se godinama borila da pevač prizna očinstvo nad njihovom zajedničkom ćerkom Inom, što je i uspela zahvaljujući sudu u Strazburu.

Naime, ona je donela izvod iz matične knjige rođenih i otkrila detalje odnosa sa Kebom. Zorica Marković je bila veoma zainteresovana za ovu priču de ju je zanimalo da li je ona zaista bila zaljubljena u njega toliko, kada je sebi dozvolila da bude nečija druga žena.

– To su bili leptirići. Kada je čovek zaljubljen to je drugi svet, ne razmišljaš sta radiš.

Poverovala sam mu da je zaljubljen, udvarao se tri meseca, parfemi, cveće, brak loš… Nisam znala ništa, bila sam u studenjaku, taj svet mi je bio stran – rekla je Ljiljana, pa dodala da nije krenula za njim zbog toga što je bio poznat:

– On je tad kretao sa karijerom, nije bio toliko bogat i poznat kako je postao tokom suđenja. Mene to nije zanimalo, čak sam bolje od njega ja živela. Terao me je da štedim struju i gasim sijalice u mom stanu.

– Da prave decu znaju, ali da plaćaju struju niko ne zna – dodao je Marko Đedović.

Zorica se ponovo ubacila sa pitanjem gde su se viđali i šta je on u tom periodu govorio supruzi.

– Više je živeo kod mene, ne znam kako se pravdao kod žene, gasio je telefon, vadio se na tezge… – Ljiljana je otkrila kako je izgledalo kada mu je saopštila da je u drugom stanju:

– Odmah sam mu rekla da sam trudna. Malo sam ga i psovala, on je želeo dete sa mnom, rekla sam okej, ali sačekaj zbog mojih zdravstvenih problema koje sam tada imala, on nije želeo, on je mene uhvatio, što je malo neobično – u studiju nikome nije bilo jasno o čemu govori, pa je ona objasnila:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Dešava se sve u mom stanu, kada su mi plodni dani, donosim kondome, on ih baca kroz terasu i namerno mi pravi dete. Ja znam tačno kad sam ostala trudna. On je meni pre nego što smo se poljubili govorio da hoce dete da mi pravi dete – Zorica Marković nije krila da je u šoku i da joj priča ne pije vodu , pa ju je upitala zašto se nije izmakla kada je sve to znala, na šta Ljiljana nije imala odgovor, već je otkrila šta je Keba uradio kada je saznao da je u ostala u drugom stanju:

– On se obradovao, dete je bilo željeno, proslavljao je sa prijateljima, to mi je javio brat, da su ga zvali da se Keba razvodi i da sam ja ostala u drugom stanju. Keba je meni rekao ”kako planiraš da živiš sa tim detetom, a da ja nisam u njegovom životu”.

Jovana je onda upitala kada se situacija promenila, kada se on okreće od nje.

– Situacija se menja kada se ja porađam, on je u tom trenutku Americi na turneji, telefon mu je ostao kod žene. Ja mu javljam na telefon i to završava kod nje, i tu kreće pakao, sve se okreće. Saznaje i menadžerka iz Nemačke, koja je tada u njega uložila puno novca i očekuje da se on vrati, pa joj sve to ne ide na vodu. Njih dve su me zvale i zagorčavale život, a meni se dete bori za život, zbog sepse koju dobija zbog klipsijele.

– Ja tada govorim u Tiršovoj obezbeđenju da nikoga ne puštaju osim mojih roditelja jer sam životno ugrožena , u najgorim trenucima gubim mleko koje je Ini potrebno, glava joj pada od nemoći, a ja mleko gubim jer me maltretiraju, ali gledam u hram Svetog Save i molim se, i to mi je pomoglo.

Ljiljana je istakla i da Keba nikada nije video ćerku, osim kada je bio na utvrđivanju očinstva, te da joj više od dosuđene alimentacije nikada ništa nije dao, čak ni za rođendan.

– Ja sam im spojila račune, alimentacija ide direktno na njen račun, nikada joj ništa nije dao od toga više, ni za rođendan. Dete je video samo na utvrđivanju očinstva – završila je Ljiljana.

Zorica Marković je na kraju dala svoj sud:

– Krivi su oboje, niko nije mogao da ih natera. Tebi svaka čast što si se tako izborila, ali niko ne može da mi kaže hoću sa tobom dete, ne krivim nikoga, ali u startu su oboje krivi.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nova gradonačelnica Graza ima sliku Tita i Jovanke

UEFA Konferencijska liga: Šansa za klubove iz slabijih liga