in

Jovanka Broz i tajne službe, epizoda 3: Početak nesporazuma! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

U epizodi 3. dokumentarno-igrane serije “Jovanka Broz i tajne službe” gledaoci će videti kada je i kako Jovanka Broz prvi put predstavljena javnosti. Šta je o tome pisala strana štampa i da li je to bio početak nesporazuma između Jovanke i Slavke Ranković.

Kako je nastala takozvana “Jovankina zagrebačka epizoda”, šta su radili Ranković i šef KOS-a, Jefto Šašić, na proveravanju prošlosti Jovanke Broz i da li su o tome upoznali Tita.

U ovoj epizodi biće prikazane prve godine braka Tita i Jovanke. Da li se Jovanka bavila kućnim poslovima i kakav je odnos imala prema personalu. Da li je Jovanka bila “zadnja linija Titove odbrane” i da li joj je zaista na prijemu u Parizu 1956. godine iz tašne ispao pištolj, saznaćemo u ovoj epizodi.

Serija Pevačica epizoda 8: Jedini izlaz?! (VIDEO)

 

Ova epizoda daje odgovor i na pitanje do kada su trajali Jovankini i Titovi “srećni dani” i ko je i zbog čega počeo da se meša u njihov brak.

U igranom delu serije pojavljuju se Nebojša Dugalić, Snežana Savić, Milica Tomašević, Branislav Lečić, Gordan Kičić, Vaja Dujović, Strahinja Blažić, Davor Perunović, Tijana Romić i Nikola Fišeković.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Producentkinja serije je Danka Milošević i produkcija GFC. Režiser je Nedeljko Kovačić, autor scenarija Svetko Kovač, a narator glumac Tihomir Stanić.

Premijera: ponedeljak 4.oktobar u 22.00
Repriza:    subota 9.oktobar u 11.00

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lenovo ThinkSmart Core savršen za hibridni rad

Sankcije protiv Dodika i korumpiranih političara dolaze uskoro