in

DARKO LAZIĆ KIPTI OD BIJESA! Nakon tvrdnji da je varao ODLIJEPIO: OLIVERA JE PROPALA PJEVAČICA, MARINI JE BOLJE DA ČUVA DIJETE!

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je pevač Darko Lazić varao bivšu verenicu Marinu Gagić sa koleginicom Oliverom Matijević, oglasio se i on vidno besan, te oštro demantovao ove navode.

Pevačica Olivera Marijević iznela je u javnost detalje odnosa sa kolegom Darkom Lazićem, te sve šokirala tvrdnjama da je on svoju bivšu verenicu Marinu Gagić varao sa njom. Nakon što je ta vest odjeknula, oglasio se i Lazić vidno besan i uznemiren.

Naime, pevač je oštro demantovao ove navode rekavši da su Marina i Olivera nebitne u njegovom životu.

– Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata.

– Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima – rekao je Darko za Telegraf.

Olivera se podsetimo oglasila za portal Republika.rs i otkrila šok detalje, ali i svoje dalje planove za pevača:

– Svaku priliku sam koristila da za Darka u javnosti kažem lepu reč. Za ovo što je sakrio da ima verenicu, tek ga čeka kazna. Bila sam kod Marine kući, označila sam lokaciju cekajući da se Darko javi i da reaguje, ali nije smeo. Onda sam rešila da ga kanalim kako stignem, a tek mu se spremam! Marina i ja ćemo da se udružimo sad kako bi ga uništile. Neće mu biti dobro od nas dve, a svašta ću tek da iskopam. Pamtim šta mi je sve pričao pijan, kako se ponašao i kakve je epizode imao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UEFA Konferencijska liga: Šansa za klubove iz slabijih liga

DNEVNJAK – Crnogorac u zatvoru