in

Članovi uprave VakıfBanka posjetili su sarajevsku školu odbojke

Slatka-Tajna.Eu

Generalni direktor VakıfBank -a i predsjednik kluba, Abdi Serdar Üstünsalih, posjetio je školu odbojke VakıfBanka u Sarajevu i susreo se sa mladim sportistima. Üstünsalih je rekao: „Vrijedni ste članovi naše porodice VakıfBank, a sportski klub VakıfBank za vas je dom. Vjerujem da ćete iskoristiti priliku da odgovorite na napore svojih trenera, a posebno vaše porodice, i učinit ćete Tursku, Bosnu i Hercegovinu i VakıfBank ponosnima ”.

Trostrukog prvaka Svjetskog klupskog prvenstva FIVB -a i četverostrukog prvaka CEV lige, VakıfBank-ove škole odbojke u Sarajevu, Bosni i Hercegovini ugostili su generalnog direktora VakıfBanka i predsjednika kluba Abdija Serdara Üstünsaliha i članove uprave VakıfBanka i Sportskog kluba.

Üstünsalih se sastao sa sportistima i trenerima u sarajevskoj školi odbojke i podijelio sreću mladih sportista i njihovih porodica.

/223106472/adxp_sportske_introImage

“Sportski klub VakıfBank je vaš dom”

U svom govoru, Üstünsalih je spomenuo da je sarajevska škola odbojke dio porodice VakıfBank i rekao: “Vi ste vrijedni članovi naše porodice VakıfBank i sportski klub VakıfBank je vaš dom. Vjerujem da ćete iskoristiti priliku da odgovorite na napore svojih trenera, a posebno vaše porodice, i učinit ćete Tursku, Bosnu i Hercegovinu i VakıfBank ponosnima. Uzimajući u obzir rezultate koje smo do sada postigli i zadovoljstvo koje smo imali od 6 sportista koje smo odabrali za našu omladinsku reprezentaciju, ponovno postaje jasno da je ova škola odbojke za nas bila odlična investicija. ”

VakıfBank ima 8 škola odbojke

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Uz Sarajevo, VakıfBank ima osam škola odbojke, tri u Istanbulu, dvije u Ankari, jednu u Izmiru i jednu u Bursi. U ovim školama djevojčice obučavaju stručni i iskusni treneri. Učenice koje pokažu dovoljnu upornost i disciplinu dobijaju potvrdu o učešću, a takođe i odabrane talentovane učenice primaju se u omladinske timove VakıfBank-a.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Da li treba prati zube prije ili poslije jutarnje kafe

Odlazak Zilhe Šete, žene koja je 30 godina hranila ugrožene