in

Bosanac kivan na Cecu, spušta joj kad god stigne: Glavni obračun je zbog Cecinog brata, a Džidžinog bivšeg!

Slatka-Tajna.Eu

Harmonikaš i aranžer Dragan Stojković Bosanac napao folk-zvijezdu Svetlanu Cecu Ražnatović rekavši joj da je samo popularna pjevačica, a ne pjevačina, kako je tom prilikom nazvao Mariju Šerifović.

Iako je Bosanac ove tvrdnje u samoj emisiji pokušao da predstavi samo kao kritički sud producenta koji se dugo bavi muzikom i iza sebe ima mnoštvo hitova, iza svega je navodno frustracija u vezi s odnosom njegove kćerke Aleksandre Stojković Džidže i Cecinog brata od ujaka Milana Marinkovića.

Kako tvrdi izvor blizak porodici Stojković koji je zahtijevao da ostane anoniman, Džidžin otac ne može da prežali što se Cecin brat nije oženio njegovom kćerkom.

– Dragan je tradicionalan, prijek i ozbiljan čovjek. Svi se sjećamo koliko mu je bilo neprijatno, teško i koliko je mrzio to što je bio u žiriju kada mu se kćerka takmičila. Ona se publici predstavljala u vrlo atraktivnim izdanjima sa slobodnim koreografijama – počinje izvor, i dodaje:

– Uprkos tome, Džidža je njegova mezimica i on se teško bori s tim da ona ima momke. Vjerovao je da je veza između nje i Milana bila ozbiljna, nadao se njihovom braku i familijarnom odnosu sa Cecom. Do toga ipak nije došlo, a za krah ljubavi Dragan krivi isključivo Cecinog brata – ispričao je izvor.

Pošto je teško prihvatio tu vezu, a još teže raskid, Bosanac je, kako kaže naš sagovornik, jedva čekao priliku da napadne Cecu i na neki način pokaže animozitet prema toj porodici. Budući da ne preza od skandala i da važi za tendencioznog člana žirija, iskoristio je tu situaciju u emisiji da bi diskreditovao lik i djelo Cece Ražnatović.

Aleksandra i Milan su se zabavljali prije tačno šest godina. Vezu su krili nekoliko mjeseci, a onda je pjevačica u avgustu 2015. na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju i potvrdila vezu s Cecinim bratom. Ljubav među njima je cvjetala, nisu se odvajali jedno od drugog, a tome u prilog govorilo je i to što je pjevačica otkazala ljetovanje s drugaricama da bi na more otišla sa svojim dečkom. Samo mjesec dana kasnije Džidža je objavila prekid veze.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Tačno je da smo raskinuli! Naša veza prosto više nije mogla da funkcioniše, i to je to. Više od toga ne želim da komentarišem – rekla je ona tada.

Spekulisalo je da je raskid inicirao Milan jer Džidža nije mogla da izdrži njegov način života i stil zavodnika, bila je ljubomorna. Sve to je jako zasmetalo njenom ocu, koji od tada ima pik na Cecinog brata od ujaka.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Detalji iz istrage nestale porodice: Goran dao 15.000 eura na kamatu

PROBLEMI ZA VIDOJA RISTOVIĆA I NIKOLINU PIŠEK: Nakon skandala ostaju bez 14.000 eura