in

NISMO SE POMIRILI,SVE PREPUŠTAMO SUDBINI: Hana Rodić sa Goranom Juranecom u Berlinu

Posljednjih nekoliko dana pratitelji  Hane Rodić i prvog ‘Gospodina savršenog’ Gorana Jureneca, svjedoče njihovom zajedničkom provođenju vremena u Berlinu.Nakon što su, podsjetimo, snimljeni zajedno u Samoboru kada  je Hana objasnila kako su se našli da porazgovaraju u miru.

-Goran i ja smo otišli razgovarati, da riješimo stvari od prije. Čuli smo se i dogovorili da ćemo se vidjeti uživo. Otišli smo u Samobor, da nije baš centar Zagreba, ali evo… Otišli smo riješiti stvari kao odrasli ljudi i da nema zle krvi- poručila je tada Rodić.

Par dana kasnije Goran je odgovarao fanovima na pitanja na Instagramu i, između ostalog, otkrio da im je bilo ugodno zajedno.

 -To nas je oboje ugodno iznenadilo. Rekao bih čak i predobro- pisao je tada Jurenec.Neki dan je Hana otputovala u Berlin i na storyjima objavljivala snimke s mjesta na kojem se Goran fotografirao s bivšom djevojkom, Poljakinjom Claudijom Luciom, s kojom je prohodao nakon što su on i Hana prekinuli prije nekoliko mjeseci. Sve to dalo je naslutiti kako su ona i Goran zapravo zajedno u Berlinu.

-Nismo se pomirili u ljubavnom smislu, ali smo stalno zajedno, družimo se i često provodimo vrijeme zajedno. Moram vam priznati da se slažemo bolje nego ikad. Trenutno ne radimo na pomirenju, ali Goran se ispričao za sve i svi mi pravimo greške. Svašta smo si izgovorili u ljutnji, a ljudski je praštati. Sve negativno smo ostavili iza nas, ostalo prepuštamo sudbini- izjavila je Hana.

(Express/Story)

 

Komentariši

Written by Redakcija

Grahovac kapiten usred Londona i na kraju – najbolji

Novinarka Jašarević za N1: Dodik je definitivno prešao crvenu liniju