in

Mandarić prodao Olimpiju njemačkom biznismenu

Slatka-Tajna.Eu


Milošević nakon derbija pakuje kofere?


Olimpija, slavni slovenački klub, čije boje brane i bh. fudbaleri Tomislav Tomić i Almedin Ziljkić, uskoro će i službeno dobiti novog vlasnika.


FOTO – EPA




Prema pisanju slovenačkih medija dosadašnbji vlasnik kluba Milan Mandarić prodao je svoju “igračku” njemačkom biznismenu Adamu Deliusu, agentu nekretnina iz Munchena i to za pet miliona eura.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Navodno su svi procesi vezani za prodaju kluba doogovoreni i ostaje još samo da se stavi potpis, a Deliusov dolazak bi mogao značiti i odlazak trenera, srbijanskog stručnjaka Save Miloševića.

Sve ovo se dešava nakon šokontnog poraza Olimpije od Radomlja, a uoči velikog derbija sa Mariborom, pa su novinari iskoristili pressd konferenciju kako bi Miloševića upitali šta se zapravo dešava.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Otkad sam stigao u Olimpiju čuo sam pet muta da Mnadrić prodaje klub. Sada se sve ovo spominje prije derbija. Možda bi bilo bolje da o tome pričamo nakon utakmice jer sigurno će ta tema još uvijek biti aktuelna. Sada smo fokusirani na meč koji je od ogromne važnosti za nas”, istakao je Milošević.

Inače, Mandarić je kupio Olimpiju prije šest godina i iako se očekivalo da od ovog kluba napravi, ako ništa, regionalnog velikana, u tome nije uspio.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

I kuhinjska so ima rok trajanja, ove greške svi pravimo

POLJUBAC PRED SVIMA: Marko Osmačkić prišao Sandri Rešić kao pravi muškarac