in

HTIO JE DA SE OPRAVDA ZA SVE IZGUBLJENO VRIJEME: Žaklina Zdravković na očevom grobu

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Toma Zdravković preminuo je prije 30 godina na današnji dan, a njegovi najbliži okupili su se na Centralnom groblju kako bi obilježili godišnjicu.

Njegova kćerka Žaklina Zdravković pojavila se na očevom grobu, a pored nje došla je i Tomina četvrta supruga Gordana, kao i glumci iz filma “Toma”, među njima i pkevač Aco Pejović, koji je oživio Tomin glas u filmu.

– Tata je želio sve da mi nadoknadi naše izgubljeno vrijeme, ali mi je drago što sam imala priliku da živim sa njim! Pamtim ga kao divnu osobu, romantičnog, tvrdoglavog, emotivnog! Kad je želeio da uspije, nije bilo mogućnosti da ga neko zaustavi! Kao otac, mi smo imali izgubljeno vrijeme, morali smo da nadoknadimo izgubljeno vrijeme, on mi je povlađivao, mogla sam sve da radim. Htio je da se opravda za sve što nismo imali! Ja sam odrasla u Puli, on je dolazio na koncerte i zadnji put sam ga vidjela sa 5 i po godina i sve do 17 godina ja ga nisam vidjela. Onda sam odlučila sa 18 godina da vidim tatu, došla i ostala! On nakon toliko godina živi u ljudima – rekla je Žaklina.

Olgica i Toma vjenčali su se 1963. godine, a ubrzo potom se i razveli. Žaklina je prvo Tomino dijete, a danas živi u Holandiji. Ona je danas mama dvojice dječaka.

(Express/Kurir)

The post HTIO JE DA SE OPRAVDA ZA SVE IZGUBLJENO VRIJEME: Žaklina Zdravković na očevom grobu appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Skupštinska oporba napustila sjednicu, rad nastavljen

Svečano otvoren granični prelaz i most Svilaj