in

Gdje je i šta radi Anida Idrizović? – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Anida Idrizović, pobjedu na zabavno – muzičkom takmičenju “Zvijezda možeš biti ti” je odnijela 2012. godine. Smatra da joj je bila veliki iskorak i dobra podloga za dalju karijeru.

Smatram da pod ovim nebom ima mjesta za sve talentovane ljude. Kvalitet ljudi prepoznaju i usvajaju. Istina, teško je! Ali treba biti uporan, strpljiv, vrijedan, vježbati i uvijek se dokazivati – jedne prilike kazala je Idrizović.

Međutim, iako je interesovanje za njen rad i djelo bilo veliko, Anida se odlučila povući sa estrade. Udala se i trenutno živi u sunčanom Mostaru.

Ova diplomirana pravnica, okušala se u pravljenu raznih slastica. Ako ćemo suditi po fotografijama na društvenim mrežama, ovaj hobi ide joj od ruke! Slastice koje pravi vrhunski izgledaju.

FOTO: Instagram, Screenshot

Dodiri sa pjesmom Anida je imala još u predškolskom periodu kada je učestvovala na raznim priredbama i tu dobila dosta priznanja. Već tada je pridobila svoju publiku.

Prvi njen Bend nosio je naziv “DAM” na čelu sa Denisom Martinovićem. Do saradnje je došlo uslijed takmičenja za prvi glas Bijelog Polja 2005-2006. Saradnja je trajala sve do 2007.

Njeni hitovi i dan danas se pjevaju, a zapamćena je kao vesela i pristupačna djevojka! Velika je šteta što je svoju muzičku karijeru stavila sa strane, ali se nadamo da će nas nekad iznenaditi novim muzičkim istupom.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Laportu jutros ispred kluba dočekali navijači i dali su mu jasnu poruku

“Po sat vremena moram glumit’ dvorsku ludu!”