in

Fudbaleri se tuširali vodom iz flašica

Slatka-Tajna.Eu

Voda je zavrnuta desetak minuta prije kraja meča i pola sata nakon što su igrači otišli ponovo je puštena. Ovo je strašan blam, rekao je za “Nezavisne” Boris Stanišić, predsjednik FK Zvijezda 09, nakon što su se omladinci njegovog kluba i Trabzona nakon meča morali kupati vodom iz flašica koje su bile namijenjene za piće.

Nevjerovatna scena, skandal, viđen je nakon prvog meča 1. kola nokaut faze omladinske fudbalske Lige šampiona u kojem je Zvijezda 09 poražena od Trabzona 0:1. Nakon meča u Ugljeviku nije bilo vode kako bi fudbaleri i službena lica mogli da se istuširaju pa su to morali da urade vodom iz flašica.

“Imam slike kako se, nakon što su fudbaleri napustili stadion, odvrće ventil i pušta voda. Vodu je neko zavrnuo kako bi nam napravio problem. Inače je organizacija meča bila na vrhunskom nivou. Prijavili smo sve MUP-u jer je, po mom mišljenju, ovo krivično djelo. Ne znam da li će biti istraga o svemu ovome, ali jasno je da je ovo urađeno namjerno”, kazao nam je Stanišić i dodao:

“Ovim činom je narušen ugled našeg kluba i ići ću do kraja kako bi bili pronađeni počinioci.”

Predsjednik omladinskog prvaka BiH istakao je da su i pored svega toga turski predstavnici Ugljevik napustili puni pozitivnih impresija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Toliko dobro smo ih ugostili da su ovo sve istolerisali. Otišli su prezadovoljni. Čak su me zvali da dođem nekoliko dana prije revanša da budem njihov gost na derbi meču turskog prvenstva koji seniorski tim igra protiv Fenerbahčea”, jasan je Stanišić.

Zvijezda 09 će revanš meč protiv Trabzona igrati u Turskoj 20. oktobra i imaće težak zadatak da nadoknadi minus iz prvog meča.

“Mi jesmo rezultatski izgubili ‘prvo poluvrijeme’, ali smo dobili jednu ekipu. Nisam nezadovoljan onim što smo uradili, šta više, bili smo bolji u ovom duelu. Primili smo gol iz greške, ali još ništa nije izgubljeno. Vidno je bilo da su moji momci imali odrđenu tremu i bojazan u susretu, ali to je normalno, ipak su oni igrali utakmicu Lige šampiona. Ovo je veliki uspjeh za naš klub, fudbal uopšte u BiH, a mi još nismo ni svjesni kakav smo uspjeh postigli. Idemo u Tursku da se nadigravamo, pokažemo koliko zaista vrijedimo, a nadam se da tamo nećemo praviti slične greške kao ovdje”, rekao je Zlatko Krmpotić, trener Zvijezde 09.

U slučaju da nadoknade minus od jednog gola Semberci će u drugom kolu nokaut faze igrati protiv boljeg iz duela između Rozenborga i Midtjilanda. Ekipe koje preskoče i drugo kolo priključiće se prvoplasiranim i drugoplasiranim timovima iz grupne faze elitnog takmičenja u šesnaestini finala Lige šampiona.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Željka Radeta: Ko je Beli, a ko je Preletačević?

NATO pozdravio sporazum o deeskalaciji između Srbije i Kosova