in

BILI SU U VEZI! Bosanac ne simpatiše Cecu jer je njen brat unesrećio njegovu Didžu!

Slatka-Tajna.Eu

Nikada ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda. To nepisano pravilo potvrđuje i skandal u posljednjoj emitovanoj emisiji „Zvezde Granda“ u kojoj je muzički producent, harmonikaš i aranžer Dragan Stojković Bosanac za Svetlanu Cecu Ražnatović rekao da je samo popularna pjevačica, a ne pjevačina, kako je tom prilikom nazvao Mariju Šerifović.

Iako je Bosanac ove tvrdnje u samoj emisiji pokušao da predstavi samo kao kritički sud producenta koji se dugo bavi muzikom i iza sebe ima mnoštvo hitova, Alo! piše da se iza svega krije frustracija u vezi s odnosom njegove kćerke Aleksandre Stojković Džidže i Cecinog brata od ujaka Milana Marinkovića.

Kako tvrdi izvor blizak porodici Stojković koji je zahtjevao da ostane anoniman, Džidžin otac ne može da prežali što se Cecin brat nije oženio njegovom kćerkom.

– Dragan je tradicionalan i ozbiljan čovjek. Svi se sjećamo koliko mu je bilo neprijatno, teško i koliko je mrzio to što je bio u žiriju kada mu se kćerka takmičila. Ona se publici predstavljala u vrlo atraktivnim izdanjima sa slobodnim koreografijama – počinje izvor, i dodaje:

– Uprkos tome, Džidža je njegova mezimica i on se teško bori s tim da ona ima momke. Vjerovao je da je veza između nje i Milana bila ozbiljna, nadao se njihovom braku i familijarnom odnosu sa Cecom. Do toga ipak nije došlo, a za krah ljubavi Dragan krivi isključivo Cecinog brata – piše alo.

Pošto je teško prihvatio tu vezu, a još teže raskid, Bosanac je, navodno, jedva čekao priliku da napadne Cecu i na neki način pokaže animozitet prema toj porodici. Budući da ne preza od skandala i da važi za tendencioznog člana žirija, iskoristio je tu situaciju u emisiji da bi diskreditovao lik i djelo Cece Ražnatović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Aleksandra i Milan su se zabavljali prije tačno šest godina. Vezu su krili nekoliko mjeseci, a onda je pjevačica u avgustu 2015. na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju i potvrdila vezu s Cecinim bratom. Ljubav među njima je cvjetala, nisu se odvajali jedno od drugog, a tome u prilog govorilo je i to što je pjevačica otkazala ljetovanje s drugaricama da bi na more otišla sa svojim dečkom. Samo mjesec dana kasnije Džidža je objavila prekid veze.

Tačno je da smo raskinuli! Naša veza prosto više nije mogla da funkcioniše, i to je to. Više od toga ne želim da komentarišem – rekla je ona tada.

Spekulisalo je da je raskid inicirao Milan jer Džidža nije mogla da izdrži njegov način života i stil zavodnika, bila je ljubomorna. Sve to je jako zasmetalo njenom ocu, koji od tada ima pik na Cecinog brata od ujaka.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srbija pred čudom, direktno mjesto u Ligi šampiona nikad bliže

NAKON SASTANKA S PALMEROM OGLASIO SE I ČOVIĆ: ‘Proces će biti završen u skladu s načelima…’