in

ŽIVIM NA BARBARIN RAČUN I BAŠ JE LIJEPO: Darko Lazić ostao bez para

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić odnedavno se preselio u Novi Sad gde živi s novom devojkom Barbarom Bobak, koja ga i finansijski izdržava.Kako kaže, Barbara mu sve plaća, i to je novina, s obzirom da je on ranije drugima plaćao.

Divno mi je, pogotovo što mi Barbara plaća, puni frižider, kupuje mi garderobu… Vrijeme je da i ja živim na nečiji račun, a ne samo da nekome nešto plaćam. Prelijep je osjećaj.  Svakako, ona radi više od mene i samim tim ima više para.U posljednje vreijme šta god da objavimo na Instagramu, to naiđe na osudu. Izgleda da je mnogima bitno šta Barbara i ja radimo. Mi se ponašamo sasvim normalno, kao i svi ostali ljudi, ali mislim da smo nekome trn u oku i da nekome smeta to što mi radimo – kaže folker, koji se zbog ljubavi preselio iz rodnog Brestača.

– Sada živim u Novom Sadu i oduševljen sam tim gradom. Živim s Barbarom i mnogo mi je lijepo. Ona me finansira i izdržava – ponovo napominje Darko i dodaje:

Karijere su nam sada bitne, sve ostalo će lagano da dođe na svoje mjesto. Mada, Barbara mi je nešto obećala, pa ako to ispuni u narednih sedam mjeseci, svašta može da se desi – zagonetan je Lazić.Lazić je otkrio i da je kod njega redovno ljubomora prisutna u vezama.

– Ja sam uvijek bio ljubomoran – rekao je Darko.

Lazić je stao na kraj pričama da vozi bez vozačke dozvole, ali strast prema motorima teško da može da prestane.

– Imam vozačku dozvolu i dokle više da pričam o tome? Čemu ta fama oko moje dozvoleImam je, ali ne vozim. Nemam automobil, a nemam ni para da ga kupim, ali Barbara vozi i nekada pozajmim auto od punice. Volim motore, ali sam sada mnogo pažljiviji nego ranije. Taj adrenalin je ceo život prisutan u meni, nikada se nije ni gasio – ističe folker

Nedavno su se srele Darkove bivše partnerke Olivera Matijević i Marina Gagić. Ipak, Lazić nije htio da komentariše ništa vezano za Marinu, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Alekseja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To me ne zanima, ne želim da komentarišem Marinu – izričit je Darko.

Spominje se da je jpevač dužan i Bogu i narodu, pa čak i pjevačici Zorici Marković.

– Kako nisam, vidiš da živim kod žene?! Joj, kada bih počeo da pričam ko je sve meni dužan, gdje bi mi kraj bioZorica i ja smo prijatelji, vjerovatno joj zafalilo malo medijske pažnje pa hajde malo preko Darka da je dobije – objasnio je Darko.

(Express/ Alo)

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Partizan savladao Floru za liderstvo u grupi

Čovićev HDZ odbacuje, a Dodikov SNSD neće glasati za Palmerov izborni prijedlog