in

PREDVODIO HUMANITARNI KONCERT: Halid Muslimović rasplakao oboljelu Zibu Hero

Slatka-Tajna.Eu

Veliki humanitarni koncert za liječenje 36-godišnje Zibe Hero desio se 13. septembra u svadbenom salonu Olimpik u Bugojnu. Ovom humanom pozivu rado su se odazvali Ahmed Orahovčić, Adnan Jerlagić, Adelisa Čurić, Mahir Petrović, Arijana Kelečević, Palazzo bend te specijalni gost Halid Muslimović.

Ziba je inače neko ko ispred udruženja “Đerđef” pomaže drugima, no ovaj put ta je pomoć potrebna upravo njoj.

-Ziba je imala tri operacije na kičmi i jednu operaciju ciste na bubregu. Sada hitno treba na dalje pretrage u Tursku. Ziba sada treba našu pomoć da ne bi ostala u kolicima. Zato molimo da se uključite u ovu humanitarnu akciju i na taj način pomognemo da naša Ziba ode na dalje pretrage u Tursku – poručuju iz Udruženja “Đerđef”.

Sama Ziba imala je osjećaj da su tu noć bili svi oni iz Bugojna, Livna, Jajca, Travnika, Sarajeva, Viteza, Gornjeg i Donjeg Vakufa… Nije mogla zaustaviti suze radosnice kada je vidjela koliko se ljudi uključilo u akciju kako bi joj pomogli. Naravno, nije mogla a da ne istakne veliku humanost predsjednice Udruženja Šide Kalbić koja je ovaj apel i pokrenula. Prodato je čak hiljadu karata a isto toliko i tombole.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Smijeh do Beograda

U FBiH u augustu 111.585 turista, ostvarene 284.722 noćenja