in

POSLIJE TOLIKO GODINA ISPLIVALI RANI RADOVI IZ PROŠLOSTI!Fotka Džeja i Cece kako se ljube u usta ZAPALILA MREŽE! FOTO

Slatka-Tajna.Eu

Dosad neviđena intimna fotografija Cece i Džeja.

Na društvenim mrežama istaknuta je stara fotografija poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Džeja Ramadanovskog, koja je potpuno sve šokirala i iznenadila.

Naime, na njoj dorćolski šmeker Džej Ramadanovski i Ceca Ražnatović nazdravljaju, a pao je i takozvani poljubac na blic.

Ova simpatična fotografija napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, a mnoge kopka šta je njena pozadina. Nastala je devedesetih godina, kada su Ceca i Džej često nastupali zajedno i sretali se na raznim festivalima i u emisijama kada su pevali njegovu pesmu „S*ksi ritam“, a legendarni pevač je svoju koleginicu tretirao kao pravu kraljicu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Slika na kojoj su njih dvoje stavili usne na usne iznenadila je mnoge, ali znajući kakvog su karaktera i Ceca i Džej, kao i da su se uvek družili, a uz sve to, tu je i Džejeva neodoljiva šarmantnost, veruje se da je ova fotografija nastala iz čiste zabave.

Da je sve popraćeno duhovitošču i pozitivnom energijom, nekada dva dobra saradnika i prijatelja, dokazuje i to da je sama Ceca lajkovala pomenutu fotografiju i tim putem stavila tačku na razna spekulisanja.

espreso.co.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fortenova grupa uspješno zaključila prodaju Poslovne grupe zamrznute hrane kompaniji Nomad Foods

Partizan savladao Floru za liderstvo u grupi