in

MORAO SAM I JA PLATITI NEKE RAČUNE: Gibonnija izdržavala supruga,a on pisao pjesme kojih se stidi

Slatka-Tajna.Eu

Zlatan Stipišić Gibonni je na  ‘Pričiginu’ u razgovoru s moderatorom Ivanom Anićem među ostalim otkrio da je dok mu karijera još nije bila financijski uspješna početkom devedesetih napisao mnoge pjesme i to za druge izvođače kako bi financijski pomogao svojoj supruzi Sanji Stipišić koja ga je tada financijski uzdržavala,

-Ja sam muškarac, Dalmatinac, ako me razumijete šta hoću reći… Nisam moga pustiti da je ne platim neke račune-istaknuo je Gibonni.

Priznao je da mu je za neke pjesme koje je tih godina radio za druge, žao što ih nije potpisao poput pjesme ‘Zašto praviš slona od mene’, koju je napravio za Dinu Dvornika. Tada se, izjavio je, nakon benda Osmi putnik u kojem je bio ‘polumetalac’, osjećao kao da je izdao svoje kad je napisao pjesmu za plesnog izvođača.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-To je bija suprotni pol, to su bili šminkeri.Sjedio sam isprid Bobisa na Skalicama i gledao ga kako prolazi u skupom autu, toga koji živi vanka i vodi se ka autor ‘Slona’, a ja sam se istovremeno mislio hoću li imati za platit još jednu kafu, ako neko naleti i sjedne sa mnom– prisjetio se Gibonni.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Web Tipster Football

CBBIH OPĆINI CENTAR: ILI URBANISTIČKA SAGLASNOST ILI ZAMJENSKA LOKACIJA