in

Trend sa samih početaka mode vraća se i ove jeseni: Nosite ga sa stilom!

Slatka-Tajna.Eu

Životinjski detalji dugo su dio kako visoke, tako i dnevne mode. Sa dolaskom jeseni vraćaju se više nego tokom drugih perioda u godini. Popularno nazivan “animal print” možemo vidjeti od aksesoara do pantalona, haljina, džempera.

Kako da nosimo “animal print”?

Iako ovaj print djeluje ošto uklopio se u ženstvenost, pa su ga nosile žene od samih modnih početaka 20-ih godina prošlog veka. Životinjski print možemo da svrstamo u klasiku, a definitivno ostaje i odlika smjelosti.

Mnogi će ga izbjeći jer nisu sigurni kako da ga ponesu, a neki će ga nositi bez obzira na osnovna modna pravila. Jedno je sigurno, animal print može da izgleda odlično ukoliko znamo kako da ga ponesemo, onako da mi nosimo njega, a ne on nas.

Balans sa neutralnim nijansama

Najveće modne kuće nikada ne beže od toga da ovaj print uvrste u najnovije kolekcije gotovo svake sezone.

Prvo što treba da ispoštujete je ne miješanje boja i drugih printova. Ukoliko se odlučute za animal print neka to bude vaš jedini print u toj kombinaciji. Sve ostalo izgedat će neukusno i suvišno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuUklapajte ga uz osnovne boje, poput crne, bež ili bijele, jake nijanse ostavite za neke naredne kombinacije.

Ove jeseni možete da recimo animal print na džemperu kombinujete uz tamnoplave farmerke. Ukoliko je u pitanju suknja u ovom printu ponesite je uz jednostavnu crnu rolku i sigurno nećete da pogriješite.

Izvor:magazin.novosti

(Dž.S.)

 

 

The post Trend sa samih početaka mode vraća se i ove jeseni: Nosite ga sa stilom! appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Obradović uoči Splita: Radimo na unapređenju igre

PROŠAO JE KROZ PAKAO ZBOG DJEVOJAKA,A NAIDA GA JE DOTUKLA: Gastozov saradnik otkrio detalje raskida