in

PROŠAO JE KROZ PAKAO ZBOG DJEVOJAKA,A NAIDA GA JE DOTUKLA: Gastozov saradnik otkrio detalje raskida

Slatka-Tajna.Eu

Nenada Marinkovića Gastoza dvije djevojke ucjenjivale su snimcima i fotkama njihovog zajedničkog intimnog odnosa, uz tvrdnju da su maloljetne.
Bivši učesnik rijalitija ,,Parovi” i velika tinejdž, rep muzička zvijezda veoma je popularan kod današnje omladine, posebno kod devojčica i tinejdžerki, ali ima tu i onih malo starijih djevojaka. Iako su svi obožavaoci bezazleni, vole ga bezuslovno i bez ikakvih krajnjih namera, ima i onih koji u njemu vide samo korist, novac i način da naprave skandal i postanu slavni preko njegovog imena.Nakon skandala iz kojeg vse jedva izvukao uslijedio je raskid sa Naidom Gadžo.

Dugo nije mogao da se oporavi nakon što ga je devojka Naida Gadžo prevarila. naime, on je saznao da je Naida bila u paralelnoj vezi s jednim kontroverznim biznismenom koji trenutno živi i radi u Beogradu.

– Naida je dva mjeseca bila u paralelnoj vezi sa tim čovjekom i Gastozom. Taj biznismen je finansirao sve što ona poželi, ono što Gastoz nije mogao da joj priušti. Kada je saznao za sve šta je radila, Nenad ju je precrtao, ali mu je trebalo duže vrijeme da se oporavi od svega. Nije bio sposoban ni za šta taj dan, jedva je i nastup odradio kako treba. To je velika trauma! Onda su one počele da šalju slike na kojima se vidi da su imale intiman odnos sa njim, pa onda video-snimke. Užasno je sve to bilo. Odmah smo alarmirali naše prijatelje iz Beča da nam pomognu. Našli su ove dvije za sat vremena. Uhapšene su zbog ucene iiznude novca, a na kraju se ispostavilo da su obe Albanke i da nisu maloljetne, kako su govorile. Obje su imale preko 20. godina. Optužene su za ucjene i iznu novca i deportovane iz zemlje. Gastoz je tada naučio veliku lekciju koje se i danas pridržava. Više ne sarađujemo, ali on mi je zahvalan za sve savjete koje sam mu davao. Sada drži distancu od svih koji su mu sumnjivi, napadni i slično. Ne želi da mu se desi slična greška koja bi možda bila još fatalnija od ove – završava nekadašnji saradnik nenada Marinkovića Gastoza.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Trend sa samih početaka mode vraća se i ove jeseni: Nosite ga sa stilom!

The Multiple Orgasm Trigger – The Multiple Orgasm Trigger