in

Mirza Nikolajev dobio nove sanke! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Perspektivini devetnaestogodišnji sankaš iz Bosne i Hercegovine Mirza Nikolajev dobio je nove sanke zahvaljući mnogobrojnim donacijama iz cijelog svijeta i osoba koje su prepoznale veliki potencijal ovog mladog Sarajlije, jer nije država Bosna i Hercegovina.

Nakon što je vozio sanke stare 12 godina na ranijem utrakama od danas je to prošlost. Sreću i zahvalnost Mirza je podijelio sa svom Facebook profilu.

“Sa velikim zadovoljstvom smo u prilici Senad Omanović i ja da obavijestimo naše istinske prijatelje koji su uzeli učešća u podršci za nabavku novih sanki, a posebna zahvala ide Saneli Klarić, Atifi Cufurovic, Selmi Ajanović, Ahmedu Lindovu, Aidi Olujić, Samri Sabljić Nedžadu Smajlagiću,  bez kojih ove akcije ne bi bile ni pokrenute”

Nikolajev se zahvalio i Ministarstvu kulture i sporta Kantona Sarajevo i resornom ministru Samiru Avdiću.

“Želim samo da naglasim da realizacija ove velike podrške je za nas veliki motiv i stimulans da nastavimo sa još većim entuzijazmom, trudom i zalaganjem koje je potrebno za veliko takmičenje kao što je Olimpijada u Kini u Pekingu.”, poručuje najbolji bh. sankaš.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovo će sasvim sigurno biti veliki podsticaj za Mirzu Nikolajeva i njegovog trenera Senada Omanovića da naprave što bolje rezultate i možda u budućnosti donesu i prvu olimpijsku medalju za Bosnu i Hercegovinu od nezavisnosti.

Sa velikim zadovoljstvom smo u prilici Senad Omanovic i ja da obavijestimo naše istinske prijatelje koji su uzeli učešća…

Posted by Nikolajev Mirza on Tuesday, September 28, 2021

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zabranjen uvoz grožđa iz Sjeverne Makedonije

Korona u Zvezdi, pozitivni Borjan, Degenek, Dragović i Katai