in

Evo šta je Marinin sin rekao Ceci, Matiću i Kaliniću: Nakon ovih riječi su napustili sahranu!

Slatka-Tajna.Eu

Kada je povorka stigla na mjesto gde je Marina Tucaković sahranjena, Milan Laća Radulović prišao je nekolicini poznatih ličnosti i obratio im se.

Među njima su bili Ceca Ražnatović, Saša Matić, Milan Kalinić, Mina Kostić.

Ceca, Saša i Milan su se odmah okrenuli i otišli, dok je Mina ostala. Kako saznajemo, on im je rekao da ne prilaze grobu i da drže razmak i distancu, zbog loše epidemiološke situacije.

– Svi koji smo bili blizu to smo čuli. Stvar je u tome što oni uopšte i nisu bili blizu grobnog mjesta. Ceca se odmah okrenula i otišla – rekao je naš izvor sa lica mjesta.

Ovim povodom pozvali smo Milana Kalinića, koji je objasnio šta se dogodilo.

– On je zamolio da ne prilazimo svi, da se drži distanca, da se ne nabijamo svi. Nije nikog otjerao, taman posla… Zbog cijele situacije je zamolio da se drži distanca, da neko bude bliže, neko malo dalje – rekao je Kalinić za Telegraf Jetset.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Upravo se sada vraćam sa sahrane. Laća je samo zamolio da se drži razmak zbog korone, što je i normalno. Taman posla da je nešto drugo u pitanju. Niko nikoga nije otjerao, niti mu rekao da ide. Ženu smo ispratili i to je to – rekla je Mina za naš portal.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najbolji šefovi

Smijeh do suza #1