in

Zet Željka Mitrovića je nasljednik kralja uranijuma i milijarder: Sve što niste znali o Kristininom vjereniku!

Slatka-Tajna.Eu

Zet Željka i Milice Mitrović, vjerenik njihove starije nasljednice Kristine, Ukrajinac Ilija jedan je od najmlađih milijardera na svijetu.

Kako Kurur saznaje, ovaj biznismen, koji je prošle godine zaprosio mladu Mitrovićku, nasljednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma, pa se nerijetko može čuti da je on zapravo nasljednik kralja uranijuma. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspješnijih u svijetu kad je u pitanju uranijum.

Inače, Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gdje i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbjeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocjenih automobila, koje mijenja gotovo svakodnevno. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gdje žive pripadnici svjetskog džet-seta. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav veoma jaka i da se od trenutka kad su otpočeli vezu ne razdvajaju.

Ilija je veoma pažljiv prema svojoj vjerenici. Nju svako jutro kad se probudi dočeka prepuna soba svježeg cvijeća. I fotografije koje Kristina objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a ona se često pratiocima pohvali i skupocjenim poklonima koje dobija od budućeg supruga. Ovaj bogataš izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, obožava Srbiju kao i porodicu buduće supruge.

U prilog tome svjedoče i snimci koje objavljuje sa slavlja koja Mitrovići često prave, a koja on i Kristina ne propuštaju. Gdje god da borave u svijetu, njih dvoje dolaze u Beograd kako bi ispoštovali važne datume. Kako tvrdi izvor, Ukrajinac obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i s budućom taštom Milicom se savršeno slaže.

Kristina i Ilija su u nedjelju veče stigli u Beograd, gdje će boraviti nekoliko dana. To je trenutno njihova destinacija, a inače obilaze cijeli svijet. Još uvijek nije poznato kad će se njih dvoje vjenčati, ali nema sumnje da će to biti gala svadba na svjetskom nivou.

Osim Kristine i Andree, koju ima iz braka s Milicom, Željko Mitrović ima i sina Aleksandra i kćerku Sandru, koje je dobio u prvoj bračnoj zajednici s pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. Od sina ima unuku Emu, koju obožava.

Porodica Mitrović godišnje odmore provodi u Kanu, Monaku i Londonu, a na tim putovanjima često im se pridruže Kristina i Ilija.

Ilija vodi život na visokoj nozi, a često se može vidjeti u ekskluzivnim restoranima gdje se za ulazak plaća godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti. Takođe voli skupocjenu garderobu i tompuse, pa se na njemu mogu vidjeti najprestižnije marke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuZa jedan tompus umije da izdvoji i više od 1.000 eura. Gdje god da se pojavi, privlači pažnju svojim smislom za humor, pozitivnom energijom i inteligencijom.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Munje obasjale Mostar / Bljesak.info

jebeni smijeh